Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a ronda és primitív...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a ronda és primitív lányoknak tetszek (nekik sem mindnek) és a szép, kedves, okos lányok miért mennek el mellettem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajátos stílusom van, azaz egyéniesen öltözöm és egyaránt vagányan vagy ha olyan a hely akkor udvariasan. Nem vagyok egy Pumped Gabo testalkatú, nem is vagyok Molnár Krisztián, de nem is Nefelejcs Gergő előtt vagyok a soványsági létrán. A legtöbbek szerint egy pont jó testalkatom van. Jó tanuló voltam, mindig is, soha nem volt ilyennel problémám és sokszor tanulok plusz dolgokat is ami érdekel, vagy amit hasznosnak tartok és sokat foglalkozom a karieremmel és fontos a jövőm (mindenhova értve). Mindig is jószívű és szociális ember voltam, mindig megkaptam a "pap bácsi" és az "ügyvéd úr" gúnynevet a baráti körömben viccelődés kövben, mert mindenkit megértettem és mindenkit elfogadtam és ha tudtam segítettem rajt, legyen az akármilyen probléma, ami gyötörte és kiálltam a barátaim és az emberek mellett. Udvarias vagyok, a lányokra nézve és úgy általában mindenkivel. Nem tudom miért van ez. Utoljára egy eléggé autistán viselkedő (nem az csak hülyéskedő) csaj szeretett belém és ha már a belső elviselhetetlen, a külső sem javította, sőt rontotta. Miért van az hogy soha nem figyelt fel rám egyetlen lány sem, aki értelmes és szép lett volna? Vagyis, igen felnézett, csak azt a második beszélgetés alatt elkú**am vagy nem kellek neki. :-( Félek a visszautasítástól és ha bepróbálkozok, akkor nem tudok önmagam lenni, mert görcsölök. Köszönöm szépen, előre is a normális válaszokat!

2020. máj. 4. 20:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szóval mit szeretnél tudni?
2020. máj. 4. 20:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet van egy elég erős önértékelési problémád. Az arcod akkora lehet mint Izland.
2020. máj. 4. 20:55
 3/13 anonim ***** válasza:
14%

Nekem is hasonló volt :D

Volt olyan csajszi is aki nem volt egy szépség de suli után már bántam a dolgot, hogy elutasítottam.

Nem a kinézettel van a probléma inkább a személyiséggel.

Minden oké veled de nem tartozol azok közé akiket a nép "felemelt" tehát a menők közé. Jobb vagy mint az átlag de így csak ezek jutnak. Nekik tetszel mert jól nézel ki de a szép lányok inkább fentebbről csipegetnek akik hiába nem néznek ki jól de legalább a köznép figyelmében vannak. Remélem érted :D

2020. máj. 4. 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2020. máj. 4. 21:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a HASZNOS válaszokat, ami egyedül az utolsó előtti válasz volt! Persze, igen, nyilván, biztos én szenvedek abban, mert mások mondták, nem én, írtam is. Le van minden írva.
2020. máj. 4. 21:31
 6/13 A kérdező kommentje:
Neki nem hogy a külseje csúnya, hanem amint írtam elég infantilisen és az autistákra hasonlóan viselkedik és nem is egy észkombájn. Kedves... hát... inkább maradjunk annyiban hogy képmutató. Szerintem még barátként sem tudnánk együtt lenni, mert ő gyerekes és, hát mondjuk ki buta is.
2020. máj. 4. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Én csak azt nem értem miért rappelve olvastam fel a kérdést?!
2020. máj. 4. 21:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Mert idejöttél, az nélkül hogy nem tudsz válaszolni és kötözködni akarsz.
2020. máj. 4. 21:42
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
A 7esXDDD
2020. máj. 4. 21:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"Sajátos stílusom van, azaz egyéniesen öltözöm"

Lehet, hogy ez csak neked vagány.

"Mindig is jószívű és szociális ember voltam, mindig megkaptam a "pap bácsi" és az "ügyvéd úr" gúnynevet a baráti körömben viccelődés kövben, mert mindenkit megértettem és mindenkit elfogadtam és ha tudtam segítettem rajt, legyen az akármilyen probléma, ami gyötörte és kiálltam a barátaim és az emberek mellett."

Lehet, hogy az az igazi jófiú vagy, akit barátnak akarnak csak.

"Félek a visszautasítástól és ha bepróbálkozok, akkor nem tudok önmagam lenni, mert görcsölök."

Ez tűnik a leglehetségesebbnek. Félsz, visszahúzódó vagy velük. Ebből arra gondolok talán randira se hívod őket, vagy beszélsz össze vissza a közelükben és ezért nincs rá esély, hogy megkedveljenek. Maguktól egy lány se fog próbálkozni nálad szóval hajrá változtass elsődlegesen ezen.

2020. máj. 4. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!