Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek senkinek?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?!

Figyelt kérdés
Sziasztook!Előre is leszeretném szögezni,hogy NEM önsajnáltatás céljából írom le ezt a pár sort,hanem szimplán kíváncsi vagyok.Szóval először is..16 éves lány vagyok. Eddig egy “normális” kapcsolatom volt,de sajnos az az illető akivel együtt voltam,eléggé átvágott...Egyszerűen szerintem a fiúk manapság (persze minden tiszteletem a kivételeknek) azokra a lányokra buknak akiknek nagy a seggük és a mellük. Nos..Alakom van nekem is valljuk be.De nem szeretem magam mutogatni,hogy ezzel hívjam fel magamra a figyelmet.Ez lehet a baj hogy egy fiút nem érdekli az,hogy lenne egy lány aki teljes szívéből szereti és nem ítéli el semmilyen szempontból se?illetve màr megkaptam azt is hogy azért nem kellek senkinek ,mert lovas vagyok..Szerintetek bennem lehet a hiba? (Persze tudom hogy ilyen ez a tinédzser szerelem,de azért érdekel esetleg egy felnőtt véleménye erről,vagy hogy neki a régebbi szép időkben milyen szokások voltak:) Válaszokat előre is nagyon köszönöm,illetve ha végig olvassátok!:)

2021. ápr. 24. 00:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért én feltenném a kérdést, hogy az a nem kellesz senkinek pontosan mit is takar? Elég keveset írtál le, így nehéz is kitalálni, hogy mit csinálsz rosszul. Például jó lenne tudni, hogy próbálkozol fiúknál, vagy csak várod, hogy valaki rád mozduljon, és bízol benne, hogy olyan lesz, aki neked is tetszik.
2021. ápr. 24. 18:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát igazából decemberben tetszett egy fiú de sajnos messze lakik, szóval megpróbáltam vele ismerkedni, rá írtam hogy lenne e kedve esetleg beszélgetni,aztán mondta hogy nincs semmi ideje írogatni..(mégis naphosszakat liveol instán XD) Naa mindegy,hagytam is őt..Ha meg pl egyik barátom tetszik nekem akkor megpróbálom azt hogy kihívom sétálni vagy ilyenek.Így tudtam még azt a rendes kapcsolatomat megszerezni,hogy én kezdeményeztem.
2021. ápr. 24. 21:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kicsit most vegyél vissza a tempóból. A játékvezetésben egy alapszabály a "várj és nézz" taktika. Ez rettentően jól alkalmazható itt is. Egy ideig, kb pár éve egészen pár hónapig (pl 2019-2021. eleje) én is mindig hajtottam valakit. Viszont ebben a témában sok a kudarc, nem tagadja senki. A rengeteg csalódás már egy idő után teljesen elveszi a kedved ettől az egésztől. Ilyenkor jön, hogy jó elég volt, nekem nem kell senki, aztán ha látsz valaki kortársat, aki szép kapcsolatban él, és újra akarsz vkit, de rájössz, hogy mennyi kudarc volt stb stb... Nyugi, majd jön a dolog, ha előbb nem, majd utóbb.

Ja, és még egy dolog: sose te kezdeményezz! Sokan összekeverik a nyitottságot a kezdeményezéssel. Nem szabad! Majd a srác keres, ha akar valamit, viszont ha már keresett, akkor teljes bedobással add magad, de nem te kezdeményezz.

2021. ápr. 26. 11:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Rendben,nagyon szépen köszönöm a hasznos illetve fontos infókat!😊
2021. ápr. 26. 20:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia! Semmi gondd ezzel.Majd megtalálod azt a fiút aki értékelni fogja benned azokat a dolgokat amiket eddig más nem. Fel a fejjel!Biztos csodás lány vagy,felesleges ilyen dolgokon aggódnod. Minden jót!
2021. ápr. 28. 22:05
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy,nagyon szépen köszönöm🥰
2021. ápr. 29. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:
vank kapcsolatod azota?fel fejjel krédező lesz annyi kapcsolatod amennyit akarsz 27/F
2021. szept. 20. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!