Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza a lány?
Figyelt kérdés
Múlt héten bekövetett egy lány és rá írtam. Nagyon jól kijöttünk egymással és témánk is mindig volt. Szerelmes emojikat is írtunk már egymásnak meg írta hogy szimpatikus vagyok neki és hogy aranyos vagyok. Insta storymba is kérdezett és írtam neki véleményt és reagált is rá hogy nagyon aranyos vagyok. Na de viszont tegnap 1 óra óta vissza sem ír de meg sem nézi,pedig volt már fent azóta. Viszont amit este küldtem neki snapet azt megnézte. Szóval szerintetek miért nem ír vissza? Egyik barátnőjével jóba vagyok és kérdezgettem róla és azt mondta hogy neki is néha sokáig nem ír vissza.2021. ápr. 15. 11:46
11/15 A kérdező kommentje:
El hívtam talizni ezt írta: jojo majd meglatjuk
Nem túl biztató
2021. ápr. 15. 17:09
13/15 anonim válasza:
#11 Szerintem kezdj el letenni róla, hogy ebből lesz bármi is.
14/15 anonim válasza:
van jobb dolga mint folyamatosan valami verebnek irogasson smh
15/15 anonim válasza:
Szerintem van ilyen... Nekem isvannak interentes haverjaim és volt olyan, hogy az egyikkel olyan rossz tapasztalatom volt, hogy teljesen elvette a kedvem attól hogy vissziaírjak akárkinek is. Aztán amikor írtam, nyilván bocsánatot kértem, meg mondtam hogy nem akartam bunkó lenni.
Tehát számtakan oka lehet hogy nem írt egy napig. Ha a barátnője is mondta hogy néha sokáig nem ír, akkor innen tudhatod, hogy ilyenkor mem veled vsn a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!