Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány fbon vissza igazol kb rögtön akkor valamenyire tetszek neki?
Szóval mert pont a telót nyomkotta, és pont "azonnal" vissza jelölt, akkor egyértelmű, hogy kedvel?
Gondolom eléggé kis tini vagy még, hogy ezt gondolod :D
Ahogy írták már nem jelent sokat valszeg. Max annyit, hogy nem gondol pedofil pszichopatának :D
Hogy itt mennyi jó idulatu emberke van...ez az magyarország jól teljesit👍
Csak egyszeru kérdést tettem főll!! Nem kell lehurogni mert nem vagyok a csajozásban jártas! Aniniman könnyű irogatni vajon ti ilyenek vagytok a valo éltben is?
Ki hurrogott le? Szerintem senki egy rossz szót nem írt rólad. De akkor idézd nekem, kérlek, azt a részt, ahol vki lehurrog téged!
Egyébként amit a hatos ír, az bődületes baromság, csaxólok, mielőtt egy tök jelentéktelen, semmis, apró kis dologba túl sokat belelátnál, minthogy pl ez már egyenes út az ágyhoz.
Nekem azzal van a bajom ahogy írtátok miért nem lehet leírni ,hogy nem jelent semmit miért kellet ilyen jelzőket hozzá rakni hogy pl papikám ? Nem vagyunk haverok hogy papikámzál xd
A másik hogy olyan lenézően írtátok..tudom hogy a 6os csak ércelödot egybol levágtam megsporoltál volna vele egy kis időt ha nem írod le 7es..🙃
8as nem azzal van a gond hogy meg mondod mindenkinek amit gondolsz hanem azzal ahogy mondod de mind1 engem ez már nem érdekel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!