Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barát az ilyen?! Miért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barát az ilyen?! Miért nem keres magának olyan lányt, aki nem foglalt?

Figyelt kérdés
Megbeszéltem a haverommal hogy majd otrombán rányomul a kiszemeltemre, hogy lovagiasan megmenthessem "egy tolakodó taplótól" és elindíthassam ezzel a szerelmünket. Erre nem tudom, mit mondott a csajnak, de megtetszett neki, és elment vele. T.T Én meg vártam hülyén az út túloldalán a semmire.

2021. márc. 13. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a kiszemelted volt, akkor ezek szerint még nem volt foglalt. Ettől függetlenül egy gyökér volt a "barátod".
2021. márc. 13. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
A lány nem foglalt először is. Másodszor meg ne legyél ennyire naiv.
2021. márc. 13. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

2# vagyok

Nyilván a barátod is bunkó volt.

2021. márc. 13. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Ez kicsit filmbe illő. Valamiért a lánynak megtetszett a bunkósága, de attól még a barátodnak tényleg nem kellett volna igent mondania, ha tudja, hogy tetszik neked.
2021. márc. 13. 18:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Eredetileg úgy terveztem, hogy megpróbálja majd kirabolni, de abba nem ment bele. :/ Szerinte megérdemlem, hogy így jártam, ha át akartam vágni.
2021. márc. 13. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nincsenek barátaim. És attól még mert a filmekben ez jól néz ki, a valóságban nem úgy működik... Legközelebb oda mész majd szépen te.
2021. márc. 13. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez borítékolható volt. Ez így szokott lenni.

A "barátod" is átvágott, nem volt fair tőle, de ilyenekre nem kérünk senkit, mert fordítva is elsülhet, lásd a Te példádat.

A lányoknak sokszor bejönnek a bunkó pasik, úgyhogy eleve rossz ötlet volt.

Ez tanulópénz volt neked, máskor magad intézd az ismerkedést.

2021. márc. 14. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát neharagudj,de a barátod tapló, és a csaj sem lehet semmi ha az első pasival leáll. :)
2021. márc. 14. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!