Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Illik" elhívni olyan lányt programra, sétálni, akinek van fiúja? Ti foglalt lányok hogy reagálnátok rá?
Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 18:12
1/11 anonim válasza:
Ezt felejtsd el. Gondolj bele ha a te baratnodet hivna el valaki.
2/11 anonim válasza:
Hát, a kezemet nem én szoktam megemelni első körben megvárom míg bepróbálkozik aki elszúrta a dolgát, de az biztos hogy alapos fejmosást kapna tőlem.
Persze, lehet róla szó TALÁN de kettesben biztos nem engedem el ha lesz majd ki félteni.
3/11 A kérdező kommentje:
Szóval ha egy lánynak van pasija, onnantól kezdve tilos haverokkal, barátokkal találkoznia?
2017. jún. 5. 18:29
4/11 anonim válasza:
Én pl. leszarnám ha az én barátnőmet hívná el valaki... Van annyi bizalmam és önbizalmam, hogy ne kezdjek pattogni emiatt. Ha a barátnőm hűséges, akkor nyugodtan elmehet, ha nem, akkor meg úgyis megtalálja a módját a félre...-re, de akkor meg, ahogy lázárjani mondaná, "annyit is ért", repülne, mint a szar!
6/11 anonim válasza:
Én baráttal elmennék, ha emiatt féltékeny lenne a barátom akkor azt mutatná nem bízik bennem ami nagyon rosszul esne. Nem sok fiú barátom van, de még miatta sem fogom megszakítani velük a kapcsolatot. Ha olyan hívna akiről sejteném, hogy esetleg többet akar, biztos nem mennék el vele kettesben. Szimplán visszautasítanám, de azért nem kerítenék nagy feneket a dolognak, annyira nem kell felfújni.
7/11 anonim válasza:
Ha barátok voltatok előtte is, akkor igen.
De úgy,hogy alig ismered, úgy nem. De még ez hagyján. Ebben az esetben inkább elmenni nem "illik" a lánynak..
8/11 anonim válasza:
Ha barátként közeledsz felé, meg akarod ismerni mert szimpatikus, akkor azzal semmi probléma nincsen. Ha engem hívnál el, úgy, hogy közben van barátom és nekem is szimpatikus lennél, esetleg már találkoztunk és jól kijövünk egymással stb., akkor én el is mennék. Szerintem ebben nincsen semmi rossz... A párkapcsolat nem arról szól, hogy ott vagyok "életem szerelmével" és akkor onnantól nézve már rá se nézek másra, hozzá se szólok senkihez mert azt nem "illik"...Természetesen, ha többet szeretnél, akkor már más a helyzet, de szerintem azt is meg lehet normálisan beszélni és nem kell rögtön beszólogatni meg bunkózni stb., elvégre senkire nincsen ráírva, hogy most ő szingli vagy sem, honnan tudnád egy idegen lányról...
9/11 anonim válasza:
#1 vagyok. Felreertelmeztem a dolgot, mert en azt hittem, hogy el akarod hoditani a lanyt, de ha semmilyen hatso szandekod nincs csak haverok/baratok vagytok akkor nyugodtan elhivhatod setalni.
10/11 anonim válasza:
Nekem sok kapcsolatbam lévő csaj ismerősöm van, akikkel 2esben is szoktam találkozni, igazi jó fiú vagyok, szinte mindegyikőjüknek az édesanyja a havercsajoknak mondják, h jajj olyan jó fiú vagyok, miért nem velem jönnek össze, lol kár, h még nem volt a jófiúságom miatt barátnőm, na de majd csak lesz 21/F szóval simán elhívhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!