Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudom hogy hülyesèg de...Mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy hülyesèg de...Mi tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány...beszèlgettünk találkozgattunk ès az a lènyeg hogy egy ideig nem irtam neki az okot nem rèszletezem...!Hülye voltam tudom...Azután ráirtam a barátaim biztatására(ők is ismerik a lányt)mert nekik azt mondta hogy akarja a dolgot...De ilyen egy szavakkal válaszolt..Ezèrt rákèrdeztem hogy vane mèg esèlyem...erre a válasz:,,Ameddig nem irtam túllèpett rajtam,nem tudja,,Ott feladtam de...egyszerüen hiányzik..próbáltam elfelejteni..de mindig feljön a tèma ès...Mindig ö van a fejemben nem tudok semmit sem rendesen megcsinálni,semmi nem jön össze...Az egyik barátom azt mondta hogy azt mondta(a lány)hogy ha irnèk neki beszèlgetne velem....de mit irjak ès hogyan de inkább hogy mit??Vagy hadjam ès csak...legyek .?
2021. márc. 13. 08:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez mièrt fontos?Amugy meg 18...
2021. márc. 15. 10:20
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Azért mert éretlen vagy egy kapcsolathoz, meg úgy amúgy is
2021. márc. 15. 23:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj de ezt abból állapitottad meg amit leirtam?A kèrdèsre egy válasz èrkezett s többi meg....köszönöm bebizonyosodott hogy az oldal szinte egyednlő a 0 val!
2021. márc. 16. 00:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, ezt abból állapította meg, hogy egy épkézláb mondatot nem bírsz összerakni, ha meg mégis, akkor tele van helyesírási hibával.
2021. márc. 16. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!