Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyek olyan fiú akit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek olyan fiú akit a lányok kedvelnek?

Figyelt kérdés

A legnagyobb hátrány az ,hogy nem vagyok helyes,és hihába írják,majd itt a csajok, nem számit a külső,de igen is számit,nincsen nagy igényem

lényeg ,hogy adjon magára és igenylegyen,arányos legyen a test alkata az arcábol tükrözön a jó idulat csomo fiúnak,ilyen lányok kellenek,akkik helyesebbek és viccesebbek nálam!

Ezt persze meg értem ,hogy ha van két normális értek rendel rendelkező,fiu és az egyik helyesebb inkább azt választják szóval átlagos fiúként ,hogy tudnék ilyen csajal ősze jönni?

17f

2021. febr. 15. 18:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én nekem ez az idealom sok fiu/lany van aki szereti a szoke hajat de egy barna haju lanyal/fiuval jonn osze

Engem nem zavar a smink de jobban szeretem ha egy lany nem sminkeli magát de ez az ő dontese ugyan ez igaz a mu koromre is

Nem mondnam meg neki ,hogy mit csináljon, örulok,neki ha ősze jonne valami nekem Egy lanyal...nem akarnám elijeszteni azzal ,hogy parancsolgatok neki

2021. febr. 15. 21:05
 12/12 A kérdező kommentje:
10es 17 éves vagyok.....még ha ilyen is lennék amilyenek leirtal , addigra mire szulo leszek addigra meg változok..de még a kérdésmre még nem kaptam választ hogy hogyan szerezek magamnak bartnőt😔
2021. febr. 15. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!