Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jelen helyzetben(koronavírus stb) az interneten lenne esélye a fiúknak?
Ha már személyes társkeresésre nincs lehetőségük, akkor instagrammon, facebookon, snapchaten érdemes próbálkozni? Vagy annyian írnak nektek hogy belefáradtatok/ nem tudjátok ki játszik veletek ,és inkább ignoráljátok a srácokat.
Plusz: Jelen helyzetben milyen randi programnak örülnétek ha már gyakorlatilag minden be van zárva.
Változó. Mivel sokan írtak anno a srácnak folyamatosan fel kellett tartania a figyelmem és valamivel elérnie, hogy meg is maradjon, ha legközelebb rám ír. Pl. "Ja igen, te voltál a biciklizős srác".
De a "Szia, mizu" az unásig leírt mondat volt mindenkitől.
Randi helynek meg bármi jó, ami nem nála vagy nálam van. Nekem egy séta is tökéletes el v it éles kávéval.
Én augusztus elején, két koronahullám között ismerkedtem meg a barátommal, nem közösségi oldalon, hanem Tinderen. Szerencsénk volt mondjuk, hogy jó volt az idő, tudtunk sétálni, szabadtéri programokat csinálni. Nyilván ez most a tél közepén kicsit nehezebb.
Szerintem próbálkozni azért most is érdemes, főleg a társkeresőket elég sokan használják mostanában a karantén unalma miatt:DD Viszont ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem jöhet pont szembe az "igazi". Most még pár hetet ki lehet bírni neten beszélgetve, aztán jön a jó idő, lehet találkozgatni is.
Persze de akkor tenyleg ne igy kezd hogy szia mizu mert az elég unalmas, de szerintem az nem szamit hogy szemtol szembe kezdel el ismerkedni valakivel vagy interneten kersztul az a lenyeg hogy jó benyomást hogyjál
A randival kapcsolatba meg szerintem is sétlhattok
4-es
A kezdéshez milyen kérdést/ szöveget mondjak , mert amit te is említettél az elég unalmas és a legtöbb lánynál alapjáraton offos.
Mivel lehet fenntartani az érdeklődést?(témák..stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!