Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek a nagy korkülönbségről ebben a helyzetben?
Mikor tini lány voltam ezt totál menönek tartottam.
Ah milyen jó is, hogy ennyivel idösebb fiu nem gyereknek néz, hanem már nönek.
Na de most felnöttként már ezt másképp látom. 25 évesen már nem fiuk, hanem férfiak. A családalapítás, a komoly munka van már elötérben. Legtöbbször saját keresettel rendelkeznek így a szorakozás is más.
Egy 17 éves lány még viszont azért gyerek.
Ha egy 25 éves fiu egy 17 éves lánnyal kezd az olyan okokbol lehet, mert 25 évesek nem állnak vele szóba mert... vagy totál rá van állva a fiatal lányokra(ami azért elég ferde). De sokszor látom azt, hogy igazából a srác túl buta a kora beli lányokkal kezdeni, és a 17 éves fruskák úgy is mindent elhisznek neki...
Egy 25 éves felnött nö és egy 35 éves szinén felnött között azért nem olyan nagy az a 10 év.
Én 17 évesen a 25-30 közöttieket már öregnek tartottam. :) Ők már felnőttek voltak nekem.
Még egy 20-24 közötti okés, főleg ha ő is tanul még. Akkor több a közös téma, közös vonás az életünkben.
23 évesen jártam több 16-17 éves lánnyal és igen, azért mert nem voltam elég érett a huszonéves lányokhoz. Jelenleg azon dolgozom, hogy hogyan tudnék a korosztályomhoz felnőni.
Szóval jah, a srác mindenképp éretlen lesz. Előbb-utóbb ez ki fog tűnni, amikor eloszlik a rózsaszín köd.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!