Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy ismeretlen lányhoz oda...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ismeretlen lányhoz oda megyek ak vágni fogja ,hogy én Meg akarom ismerni őt?

Figyelt kérdés

A telo számat kérjem el vagy a facbookját???

Szentem a telo szám jobb lenne..

2021. jan. 23. 01:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom messengeren vannak a komolyabb kapcsoltok

Instán felületesebbek

Snapen meg a legalja.

Telefonszám azért szar, mert csak fel tudjátok egymást hívni, és csak h mindkettőtök ráér. (Rádásul nem is ingyen van)

Míg pl messengeren tudtok chatelni, ugyanúgy hívásozni, és még videochatelni is.

Másrészt nekem van sok korombeli lány ismerősöm, és többségük azt mondta, szökőévente egyszer telefonál hagyományosan.

De amúgy ahogy neked tetszik, csak szerintem így kényelmesebb mindkettőtöknek.

2021. jan. 23. 11:30
 12/14 A kérdező kommentje:
És tegyuk fel leszolitotam es elkertem az fb mar az utan haza ertem fellhivjatom messenger hivasba vagy varjak meg? Es irjak ra
2021. jan. 23. 12:12
 13/14 Thispain ***** válasza:
72%
Kérdd el inkább a telefonszámát, és beszéljetek inkább. Talán élőben nem vétesz ennyi ékezet, és szimpla/dupla hibát.
2021. jan. 23. 13:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát azért ne rögtön. De szerintem teljesen felesleges várnod vele napokig. Valahol a kettő között.
2021. jan. 24. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!