Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ismeretlen lányhoz oda megyek ak vágni fogja ,hogy én Meg akarom ismerni őt?
Figyelt kérdés
A telo számat kérjem el vagy a facbookját???
Szentem a telo szám jobb lenne..
2021. jan. 23. 01:24
1/14 anonim válasza:
Hol mész oda? Kihez mész oda? Hány éves vagy? Sok minden számít. Pontosíts és akkor válaszolok.
2/14 A kérdező kommentje:
Az utcan vagy egy bevasarlo kozpontba 16 évesek vagyunk es oda irtam h kihez meggyek oda
2021. jan. 23. 01:41
3/14 anonim válasza:
Utcán ha ül egy padon, akkor simán menj beszélj xD De ha siet akkor nem nagyon örülnek neki. Bevásárló központra is ez vonatkozik.
4/14 anonim válasza:
Olyanhoz menj oda, akin latod hogy nincs sok dolga, kulonbem leraz. Amugy en ugy csinalnam hogy: szia, ne haragudj ha esetleg megzavartalak. Xy vagyok es szeretnelek megismerni
Ez csak egy pelda, de egy ilyesmi kellokeppen tiszteletteljes es kedves kezdet. Telefonszamot ne kerj tole, az odivatu, nevet megmondja es kb mindent tudhatsz rola facen
5/14 anonim válasza:
Telefonszámnak tényleg nincs értelme. Face/insta kell.
6/14 A kérdező kommentje:
De miert lenne o divatu ? Ha tetszek neki ak mind1 h milyem elerhetoseget ad?
2021. jan. 23. 02:12
7/14 A kérdező kommentje:
Es ha ott nm akar beszelni? Merz nm szeret irogatni?
2021. jan. 23. 02:13
8/14 anonim válasza:
Hát írogatni ne is írj vele, mert rögtön annyi volt, amint elolvassa egy mondatod. Úgyhogy maradj a szóbeli beszélgetésnél. Ha pedig nem akar beszélni, akkor annyi volt, RIP, keress másikat.
9/14 A kérdező kommentje:
De messengeren ne is beszelgesek vele egyaltalan?
2021. jan. 23. 03:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!