Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anotalkról vélemény? Mennyire érdemes ott ismerkedni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 09:38
11/17 anonim válasza:
Fiúként is nagyon nehéz, nekem viszonylag sűrűn dob be lányokat, de amiket írnak, az katasztrófa...
Szóval az ott lévő lányokkal is van agybaj rendesen...
"Szia szerepjáték"?
Ez az egyik kedvenc mondatom.
Olyan is sokszor van, hogy megkérdezem, hogy hogy hívják az illetőt, vagy hogy hány éves, és utána egyből kilépnek...
Helyesen is csak nagyon kevesen tudnak írni...
Fogtam már ki több normális lányt is onnan, többször is átmentünk már pl Snapre vagy Instára, viszont 99 %-ban a beszélgetés az 1-2 napon belül meghalt.
Szóval fiúként LEHETETLEN rajta barátnőt találni...
12/17 anonim válasza:
Ott ismertem meg az exemet
Életem legnagyobb hibája volt letölteni azt a szart
13/17 anonim válasza:
Nekem csak is negatív tapasztalataim vannak onnan,már pedig én nagyon sokáig feljártam azzal bizakodva hátha találok új barátokat nem sikerült.Néha akadnak normálisak arrajó hogy velük beszélsz egy fél órát és elköszöntök.Az biztos hogy rengeteg a perverz és türelem kell hozzá.És még az a kevés normális mindig nagyon messze laknak általában.Szóval nem éri meg nincs esély hidd el mondanám ha igen de nem.Inkább nézz valami motivációs videót a neten vagy olvass,vagy menj el sétálni.De ide semmikép nem ajánlom hogy menj.Én az egyik barátomat onnan ismertem és körülbelül 4 hónapig jártam fel míg megtaláltam természetesen a sok perverzt eltürve.De végül nem úgy adódtak a dolgok és vele is szétváltam.Tehát nem,tartós barátság vagy akár kapcsolat nincs onnan.Anonim oldal úgy vannak vele írhat bármit,sokszor oktalanul kilép,trágár beszédeket vetít a másik ember felé.Szomorú,és kiábrándító dolgok ezek,az ember csak egy szimpla beszélgetést akar és nem tud mivel ott van az a sok szemét ember.
14/17 anonim válasza:
Én ott ismertem meg a barátnőmet de szerintem nem érdemes ott próbálkozni!!! Túl sok időt vesz igénybe és anotalkon túl nagy szerencse kell hozzá.
15/17 anonim válasza:
Utolsó:Teljesen egyetértek! Valóban nagyon sok idő és szerencse.
17/17 anonim válasza:
Nem érdemes, ha nem akarsz idióta perverzekkel beszélni akkor hanyagold mert oda csak azok járnak. És kb mindig bedobja ugyan azt az idiótát.Oktalanul kilépnek. Általában baromi messze élnek,tehát még azt sem tudom mondani hogy ismerkedés meg főleg nem ilyen alja oldalaktól, ha ismerkedni mennél fel ilyen oldalakra vagy te sem találsz mert mindenkinek csak a dugás akkor megértelek, ott konkrétan lenézik azt az embert aki még nem feküdt le senkivel undorító egy emberek vannak.. Szard le, énis azt teszem nincs senki.. Semmi gond le van szarva majd lesz, nézem a sorozataim meg el vagyok a magam kis világában aztán ennyi legalább nincs egy hülye a nyakamon aki parancsoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!