Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hol erdemes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol erdemes ismerkedni? 16/L

Figyelt kérdés
Szoval en egy 16 eves lany vagyok es hat eddig nem jartam tul sok sikerrel az ismerkedes teren. Mivel eloben nem igen van batorsagom sem lehetosegem csak ugy odamenni egy fiuhoz igy inkabb az interneten szeretnek ismerkedni csak nem tudom mennyi az eselye annak hogy talalok valaki normalisat, aki tenyleg komolyan gondolja az ismerkedest...Illetve milyen oldalt tudtok erre ajanlani?
2020. nov. 7. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik. Csak simán beszélgess emberekkel, bárhol, akár élőben, akár neten, aztán majd kialakul. Ha konkrétan keresni kezded, abból csak rossz kapcsolatok lesznek. Az igazi majd jön ha eljött az ideje. Persze ne zárkózz el, legyél nyitott.
2020. nov. 7. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Jajj, igen ertem amit mondasz. En sem ugy gondoltam hogy na most minden aron keresek valakit csak hogy legyen..hanem amint te is irtad, beszelgetni, ismerkedni aztan a tobbi ugyis kesobb dol el.

Egyebkent szimpla baratkozasnak is orulnek most igy a kerdestol fuggetlen :D

2020. nov. 7. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor kezdj el beszélgetni emberekkel, barátkozz, aztán hátha lesz más is. De azonnal ne ugorj bele, az szinte sose jó. Én is másfél év barátság után jöttem össze a párommal. 6 éve együtt vagyunk. #1 voltam.
2020. nov. 7. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon szívesen ismerkednék veled itt is 😊

Tudom, a legtöbb férfi itt nem normális, de beszélgessünk, és dönts el te 😊

2020. nov. 7. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Instagramm egy jó hely erre szerintem. Ott is kezdeményezhetsz úgy, hogy pl. egy sztorira válaszolsz és kialakul egy beszélgetés.
2020. nov. 9. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia, én anotalkon, facén is ismerkedtem már és szívesen beszélgetnék veled is :) Elmodnom a tapasztalataimat is ha érdekel. Vagy beviszlek pár csopioba ha akarod, bemutatlak pár embernek mint egy barátnőmet akikkel tudsz beszélgeni. 16L
2020. nov. 9. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha van esetleg valami hobbid (zene, rajz, ének, játékok), akkor keress olyan FB csoportokat. Ott lesz alapod beszélgetni is. :)
2020. nov. 12. 15:23
 8/8 anonim válasza:

Facen vannak ilyen IBFF kereso nevu csoportok, oda beirsz amit ugy tartasz h erdekel masokat, es kommentben ill. Uzenetben jelentkeznek h szeretnenek megismerni.

Illetve en eloben talaltam egy jo kis kozosseget, imadok veluk lenni, es tenyleg megakarnak ismerni. Vannak programok, eleg rendszeresen.

Most ugye szunetel korona miatt, de ha erdekel, irj ram, elmondom az infokat. Amugy meg a korosztalyod is.

Vagy ha nem akarsz tobb emberrel hirtelen talalkozni es ugy ismerkedni, mert mondjuk kicsit visszahuzodo vagy, akkor nyugodtan irj ram, beszelgethetunk akarmirol.

Egyebkent en is hasonlo cipoben jarok, szval szivesen fogadok olyan tarsosagot aki tenyleg ertekeli.

20F

2021. jan. 17. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!