Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol erdemes ismerkedni? 16/L
Jajj, igen ertem amit mondasz. En sem ugy gondoltam hogy na most minden aron keresek valakit csak hogy legyen..hanem amint te is irtad, beszelgetni, ismerkedni aztan a tobbi ugyis kesobb dol el.
Egyebkent szimpla baratkozasnak is orulnek most igy a kerdestol fuggetlen :D
Én nagyon szívesen ismerkednék veled itt is 😊
Tudom, a legtöbb férfi itt nem normális, de beszélgessünk, és dönts el te 😊
Facen vannak ilyen IBFF kereso nevu csoportok, oda beirsz amit ugy tartasz h erdekel masokat, es kommentben ill. Uzenetben jelentkeznek h szeretnenek megismerni.
Illetve en eloben talaltam egy jo kis kozosseget, imadok veluk lenni, es tenyleg megakarnak ismerni. Vannak programok, eleg rendszeresen.
Most ugye szunetel korona miatt, de ha erdekel, irj ram, elmondom az infokat. Amugy meg a korosztalyod is.
Vagy ha nem akarsz tobb emberrel hirtelen talalkozni es ugy ismerkedni, mert mondjuk kicsit visszahuzodo vagy, akkor nyugodtan irj ram, beszelgethetunk akarmirol.
Egyebkent en is hasonlo cipoben jarok, szval szivesen fogadok olyan tarsosagot aki tenyleg ertekeli.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!