Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes elkezdeni ismerkedni introvertált lányként?
18 éves vagyok, még nem volt kapcsolatom, alakulni se alakult soha. Rengeteg dolog érdekel, de inkább magányos tevékenység a legtöbbje. Külsőre átlagos arcom van, de magas és duci is vagyok, de nem is azt várom el, hogy a külsőmért szeressenek.
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy soha nem érdeklek senkit, pedig így van... :D Koncertekre, könyvtárba járok viszonylag gyakran, klasszikus bulis helyekre nem igazán, maximum barátokkal ülünk be néha ide-oda, talán egyszer volt olyan, hogy utólag esett le, hogy valószínűleg kezdeményezett a srác, és nekem is bejött volna, csak nem vettem észre, aztán nem láttam soha többé...
Pozitív tapasztalatok, csajok? :D
Norbi megmondta. Ha nem fogysz le nem lesz kapcsolatod. Fuss a szerelemért!🤣
Komolyra fordítva a szót szerintem szimplán légy többet fiúk társaságában. A barataidon keresztül sokkal egyszerűbben működnek ezek a dolgok. Amúgy meg felesleges elsietni. Elég ha megadod az esélyt magadnak a fent leírtak szerint és úgy is jönni fog az a szőke herceg. Sok sikert! 😊
Nem Norbi miatt, de amúgy szeretnék többet sportolni és fogyni, ebbe beletaláltál. 😂
Egyébként többnyire fiú barátaim vannak, így a társaság az megvan. :D
Igen, tudom, hogy nem kell beletörődnöm, próbálok is nyitni az emberek felé, ha olyanom van - emiatt ha nagyon a címkéknél akarok maradni (amikért én sem rajongok minden esetben egyébként, csak a könnyebb behatárolhatóság miatt), akkor már ambivertált lennék, de az intro felé húzva.
Úgyhogy próbálkozom én a határfeszegetéssel meg eljárok erre-arra, meg bízom benne, hogy egyetemen egy új helyen a tiszta lap miatt jobb lesz majd (mivel nálam ez is probléma valahol, hogy ahol tudom, hogy már rámsütöttek egy sztereotípiát, ott nehezebben változtatok, ismeretlen terepen viszont gond nélkül vagyok az, aki valójában, akármennyire hangzik hülyén), meg persze kibővül a lehetőségek tárháza stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!