Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tényleg nem jön be, ha egy lány izmosabb?
Figyelt kérdés
A suliban többször mondták a fiú osztálytársaim, hogy tök undi, hogy ilyen izmos vagyok. Tényleg ez a legtöbb fiú véleménye vagy csak szekálnak? 16L2020. dec. 14. 19:27
11/13 anonim válasza:
Szerintem meg te vagy undorító.
12/13 anonim válasza:
Nem!
Nem az a gond, ha "izmosabb".
De egy súlyemelő lány az egyben egy izomköteg. Egy átlag fiúnál bőven izmosabb.
Az úgy meg már nem szép.
13/13 SIDLER22 válasza:
Én nem szeretem. Mivel fiú vagyok szeretem magam fizikailag magasabban érezni ezért nem igazán tudok vele azonosulni ha egy lány nálam erősebb. Alapvetően a férfiak a "védelmezők" (fizikai értelemben) ezért egy fiúnak elég nehéz feldolgozni azt, hogy van mellette egy csaj és az egyik alapvető férfi feladatát nem tudja bevégezni mert a lány erősebb nála. Persze van kivétel, de a fiúk 90%-a ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!