Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tényleg nem jön be, ha egy lány izmosabb?
Figyelt kérdés
A suliban többször mondták a fiú osztálytársaim, hogy tök undi, hogy ilyen izmos vagyok. Tényleg ez a legtöbb fiú véleménye vagy csak szekálnak? 16L2020. dec. 14. 19:27
1/13 anonim válasza:
nekem nincs bajom azzah ha eg lány izmos
2/13 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Csak irigyek 🙄
3/13 anonim válasza:
Mondjuk azért attól is függ, mennyire. De gondolom azért nem NDK úszónő alkat vagy...
4/13 A kérdező kommentje:
Súlyemelő vagyok :)
2020. dec. 14. 19:42
5/13 anonim válasza:
Attól még simán tetszhetsz a fiúknak, hogy valakinek nem jön be. Nem csak az a pár fiú létezik, nyugi
7/13 anonim válasza:
Inkább bejössz nekik, de nem akartam lelőni a "poént".
8/13 anonim válasza:
A profi súlyemelő lányok már túl izmosak.
Onnan kezdve, hogy már szereket is szednek, inkább fiúra emlékeztetnek.
9/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha erős egy lány. Az általad említett kisfiúk szerintem csak irigykednek, hagyd a fenébe.
Egyébként erődből adódóan elejét vehetnéd a további szekálásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!