Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy szemez velem egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szemez velem egy lány az ezert van mert tetszek neki? A másik kérdésem hogyan szólítsam le ?

Figyelt kérdés

Sokszor vettem észre ,hogy néhány lány szemezik velem.

És nem tudom mit kéne csinálnom....marmint tudtam ,hogy le kell szólítanom,oda kell mennem és -beszélgetni vele 🙄

Meg még volt olyan is meg a karantén elot voltuk a mekibe és egy lány csapat engem nézet

Mosolyogvan és nem gúnyosan hanem szépen rám mosolyogtak

És sugdolóztak ha ilyen van

Legközelebb mennyek oda hozzájuk és kezdjek elbeszélgetni?

Ezek tudom olyan alap dolognak tűnek de nekem

Nem az meg kezdő vagyok 😔😒

Szóval ha szemeznek velem akkor mennyek oda és kezdjék el vele beszelgetni ??

Mit kéne mondani ? Ez jó lenne : szia nagyon szimpatikusnak tünsz lenne kedved velem -beszélgetni?

2020. dec. 9. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem is néztek aztán odamentem randit kérni és mondták hogy nem. Ennyit erről
2020. dec. 24. 12:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Azért teszek egy próbát ,apám mesélte akihez oda ment és szemezrwrk azzal mindig sikerült randiznia
2020. dec. 24. 13:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!