Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác sokszor keresett nyitott felém csókolóztunk viszont most furcsa az egész szitu mert kevesebbet keres mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 02:15
11/14 A kérdező kommentje:
nincs műkörmöm. egyszer volt amikor anyukam 2019 karácsonyán csinált nekem de nem tetszett. nincs felfújva a szám és alig sminkelek, csak szempillaspirált használok azt sem mindig. van egy lyukas farmerem de azt is csak tavasszal szoktam hordani. piercingek távol állnak tőlem és a szemöldököm is természetem. nem értem mire föl gondolod ezeket rólam.
2020. dec. 17. 20:30
12/14 anonim válasza:
#11/11 kérdező Ha mindez így van, akkor egy természetes, helyes, okos lány vagy és minden pasi odavan érted. Csak választanod kell. Mert mindig tiéd a választás. Sok sikert és Kellemes Ünnepeket!
13/14 anonim válasza:
Isimoto menj már igyál valamit, vagy elégülj ki.
14/14 anonim válasza:
#13 Kedves anonim!
Milyen gyors a reakcióidőd. Csekély 2 hónappal vagy lemaradva. És amúgy az oldal szabályaiban úgy szerepel, hogy ne egymással foglalkozzunk. Adios!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!