Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha beszélek egy fiúval online...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beszélek egy fiúval online akkor hogyan tudom azt elérni hogy ne unjon meg stb?mert eddig ahány fiúval beszéltem chaten mind megunt.

Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 06:33
 1/6 anonim válasza:
100%

Mennyi idő alatt untak meg? Csak azért kérdezem, mert 1-2 hét chatelés után sokan úgy vannak vele, hogy már több értelme lenne személyesen is találkozni. Persze női oldalról is érthető, hogy ez sokszor miért nem történik meg - ha rád ír egyszerre 100 férfi, nehéz lenne mindegyikkel találkozni. Ilyenkor van, aki komolytalannak gondol és lemorzsolódik.

Ha fent akarsz tartani egy beszélgetést, tegyél fel jó kérdéseket! Derítsd ki, hogy a másik embernek mi a fontos és nap, mint nap (vagy ahogy ráérsz) érdeklődj ezek iránt! Saját magáról mindenki szeret mesélni.

2020. nov. 25. 06:47
 2/6 anonim válasza:
100%

Tudom, hogy a korona miatt most elég nehéz személyesen találkozni, mégis azt mondom, ha komolyan érdekel a fiú, akkor a személyes talira kell hajtani. Annak semmi értelme, hogy pl túl sok dolgot elárulsz magadról írásban, mert akkor úgy megun, hogy nem is ismer valójában. Eltünik a varázs. Nem látod a valódi reakcióját az arcán, a szemében. Szerintem ez az online beszélgetés egy nagy csapda. Max azt megbeszélni ott, hogy mikor és hol találkoztok.

Ne irogass vele órákat. Fogd rövidre. Viszont ha már úgy indult, hogy naponta órákat chateltek, akkor fura lesz neki, hogy most mi ez a nagy váltás a hozzáállásban. Szóval akkor majd a következö fiúnál vesd be ezt.

A következö amit én MINDIG alkalmaztam, és mindig bejött, hogy a randi végét te mondd meg, te köszönj el elöször. Eleinte ne tartson egy találkozás tovább, mint max 1 óra. Azt kell elérni, hogy vágyjon rád és a következö találkozásra.

Hány éves vagy?

2020. nov. 25. 06:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a lényeg, hogy őszinte legyél és bizalmas témákról beszéljetek. Ne arról, hogy kinek milyen volt a napja. Oszd meg vele a félelmeidet, a vágyaidat, a véleményedet a világban zajló dolgokról, milyen céljaid vannak a jövővel kapcsoltban, bezsélj arról, hogy mit gondolsz róla, milyen terveid vannak vele, beszéljetek a szexről, családról stb. Ezt pl ajánlom figyelmedbe:

[link]

2020. nov. 25. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Fuh, mi 4 hónapot beszéltünk neten. Én is már azt hittem, hogy semmi nem lesz. Aztán már ennek 3 éve. :D

Egyébként szerintem ezzel nem lehet mit csinalni. Vagy jól kijöttök, akár neten is, vagy nem.

Erről nem tehetsz.

2020. nov. 25. 11:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha beszélek egy csajjal chaten, nyilván nem örökre írogatni akarok, az az optimális ha 1-2 napot beszélünk aztán talizunk. Ha mindent kiveséztek és hetekig, hónapokig irkáltok és egyszer ráveszitek magokat a talira az hatalmas pofára esés lesz mert élőbe mindenki más, aztán elvesztettetek hónapokat az életetekből... Egyébként nem tudom miért lenne nehéz a korona miatt talizni, este 8 előtt csak haza tudsz érni egy pár órás talirol ha nem az ország másik felén lakik...
2020. nov. 25. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez izgalmas, érdekes személyiség kell, meg az, hogy a másik ember is értse azt, ahogy kifejezed magad, hogy lássa benne az érdekességet.
2020. nov. 25. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!