Ki milyen sűrűn találkozik a legjobb barátjával, és mennyit beszéltek telefonon, online?
Kettő, bár ebből az egyik szegről-végről rokon. Egyikük (aki nem rokonom), ugyanabban a városban lakik, mint én, nagyjából hetente találkozunk. Minden nap beszélünk online, tulajdonképpen folyamatosan, szerintem hónapot óta egyszer se írtuk le azt, hogy szia, mert a beszélgetésnek sosincs vége. Én írok, arra ő válaszol egy óra múlva, én azt észreveszem másfél óra múlva, megnézem, ő észreveszi fél óra múlva... Tehát gyakorlatilag átchateljük az egész napot.
A rokonom külföldön lakik, így vala személyesen csak évi 2-3 alkalommal tudunk találkozni. Hétvégenként szoktunk Skype-ebédeket és skype-ivászatokat tartani, a lényege az, hogy kirakjuk a laptopot az asztalra, és így egy kicsit olyan, mintha tényleg együtt ebédelnénk (vagy piálnánk). Vele kevesebbet chatelünk, viszont esténként fel szoktunk egymást hívni Viberen.
Változó, hogy ki keresi a másikat, szerintem közeli kapcsolatnál nem kell ezt túlkombinálni. Ha meglátok a neten valamit, vagy eszembe jut valami random hülyeség, azt elküldöm neki, ugyanígy én is kapok néha linkeket, amiket nem tudok hova tenni :D Ha valaki nem ír egy-két napig, abból se csinálok tragédiát, mivel nekem is vannak rossz napjaim, tudom, milyen az, mikor az ember senkivel sem akar beszélni.
2 akit barátnak tudok nevezni, ebből egy jelenlegi barátnőm, de több éves barátság áll emögött, a másik pedig ex barátnőm. O.o
Barátnőmmel 2 naponta találkozok, exemmel meg egyáltalán nem most, mert nem Mo.-n tartózkodik. Online beszélünk változó hosszúságban, és egy véletlenszerű neten talált képpel/GIF-el indítjuk a beszélgetéseket. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!