Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 17-18 évesek! Ti hogy ismerked...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-18 évesek! Ti hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés

17 vagyok és egyszerűen nem találok pasit magamnak, nem tudom hol lehet, instán, buliban? Hol? Légyszi meséljétek el hogy ti hogyan! Főleg ha ilyen váratlanul, pl leszólított valahol stb! Illetve tanácsokat is várok.

L

2020. okt. 29. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Van egy 7 évvel nagyobb bátyám. Évek óta az ő társaságával jártam nagyon sokat bulizni. Ezért nagyon kevés kivétellel az egész haverja beprobalkozott már de egyiknek se adtam szabad utat,kacagtam mindegyiken.

Egyik évben mikor szinten velük mentem szilveszterezni megismertem az egyik barátját. Hat latasbol már azelott ismertem mert nem messze lakik tőlünk. De sosem beszélgettem vele. Viszont azon a szilveszteren vagy 2-3 órákat is beszélgettünk ketten együtt mentünk ki tűzijátékot nézni a többiektől elmaradva meg ilyenek. Ugye akkor még csak 15 voltam szóval nem volt semmi csak szimplán elveztem a beszélgetést vele mert mindig szerettem a nagyobbakkal dumálni szinte mindenről. Teltek az evek azt kell tudni róla elég ritkán volt itthon mert külföldön dolgozott. Szóval pár havonta mikor itthon volt mindig össze futottunk diszkóban meg itt ott. Én szinte mindig a barátnőimmel voltam ő meg a tesommal. Mindig egyből mikor megláttuk egymást vettünk valami piat s mentünk ki a teraszra, rendszeresen órák hosszat képesek voltunk végig beszélni kicsit pias állapotban. Ez alatt ugye én is felnőttem, ismerkedtem fiúkkal meg hasonlók. Aztán egyszer kezdtünk írogatni és ez ki húzódott egy évig amíg végig nem járt haza. Fura volt mert általában hamar rá untam a fiúkra de amint mondtam egy évig fenntartotta a figyelmemet. Aztán mikor haza jött nem sokra ra össze jöttünk. Azóta is nagyon boldogok vagyunk😊

2020. okt. 30. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocs, miért kellett lepontozni, mert én a neten ismertem meg a barátomat? Az volt a kérdés, hol ismertük meg a párunkat, nem az, hol érdemes meg hol a legjobb ismerkedni, én meg válaszoltam.
2020. okt. 30. 15:02
 13/16 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le senkit
2020. okt. 30. 15:04
 14/16 karanten2020 ***** válasza:
52%
Tinderen
2020. okt. 31. 11:17
 15/16 anonim ***** válasza:
64%
Tinder
2020. okt. 31. 11:28
 16/16 anonim válasza:

Nyáron fagyizóban dolgoztam, leszólított (látásból már ismertem).

18L

2020. nov. 7. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!