Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el egy randira? Milyen jelei lehetnek, ha tetszem neki?
Az van, hogy van egy lány aki a párhuzamos osztályba jár. Az osztályaink egymás mellett vannak. Viszonylag jól kijövünk, párszor beszélgettünk meg adódott olyan élethelyzet, hogy csak úgy elcsevegtünk. Nagyon megtetszett nekem. Valósággal beleszerettem.
Na most már rólam tudni kell, hogy nem vagyok egy társasági személy. Van kb 7 nagyon jó barátom és nagyjából ebben ki is merül a nagyvonalú társasági életem. Nem vagyok emberkerülő, csak kicsit visszahúzódó, enyhén szégyenlős (s hamar zavarba jövök).
Nagyon szeretném elhívni ezt a lányt egy randira de nagyon félek tőle, hogy visszautasít. És akkor tudom, hogy elsüllyednék szégyenemben előtte, nem mernék többet a szemébe nézni a kínos szituáció miatt. Valamilyen módon meg szeretnék bizonyosodni róla, hogy vajon ő is érez-e valamit irántam, vagy nem. Hogy lehet erre akár lassan, fokozatosan is rájönni ebben az esetben? Illetve milyen jelei lehetnek?
Eddigi kapcsolataimnál is így jártam el, csak ott minden esetben olyan személy volt a barátnőm, akit akár már évek óta is ismertem, jóban voltunk.
Ha lehet olyanok írjanak, akik hasonló cipőben jártak és sikeresen kilábaltak belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!