Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit írnátok egy ismeretlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írnátok egy ismeretlen lánynak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval találtam egy lányt akivel egy városban élünk,instagramon találtam rá,rászeretnék írni,de nem szoktam írni csak úgy ismeretlen lányoknak,vagyis nem túl gyakori, ti mit írnátok egy ismeretlen lánynak?

2020. okt. 4. 01:40
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Ha ehhez segítség kell inkább sehogy...
2020. okt. 4. 06:59
 2/9 Lena7 ***** válasza:
56%

Sok féle képpen is ráírhatsz.

Pl:

Szia xy-on vagyok, sokszor láttalak már a városban sétálni. Lenne kedved velem beszélgetni ?

Szia, nagyon szimpatikus vagy nekem, lenne kedved velem beszélgetni?

Legyél kreatív. Találj ki valamit :)

Senki sem fogja leharapni a fejedet azért, mert ráírsz egy ismeretlen emberre.

Sok sikert!🙂

2020. okt. 4. 08:23
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
inkább élőben menj hozzá oda, neten sokkal nagyobb eséllyel fog lekoptatni
2020. okt. 4. 09:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem fog o lekoptatni ha nem ugy irsz ra mint egy 30 eves pedofil, szoval a lenyeg h keruld a 2es altal mondott mondatokat, de meg szavakat isxd
2020. okt. 4. 14:21
 5/9 Lena7 ***** válasza:
50%

Kedves 4-es.

Attól valaki pedofil lesz, hogy leírja az igazat ?🤣

2020. okt. 4. 15:19
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Hatbzdmg akkor irjatok ezeket a sablonszovegeket amire nem hogy elutasitas de meg valasz se fog erkezni🤣
2020. okt. 4. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Észrevettem, hogy Te is itt vagy a fb-n, megismertelek az utcán. Örülök, hogy új kedves ismerőssel bővíthetem ismerőseimet, és remélem, hamarosan jobban is megismerhetlek. Én X.Y. vagyok, ez és ez a foglalkozásom, x idő óta élek ebben a faluban/városban, nagyon szeretek itt élni stb. (De írd három szóba azt, hogy rá szeretnék írni, mert nem a rászeretnék tartozik össze, hanem a ráírni. - Mi az, hogy 30 éves pedofil???? Még fiatal is, a legszebb férfikor 40 után jön el.
2020. okt. 5. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy ilyen szövegre vissza se írnak, társkeresőn sem

Kicsit olyan néha, mintha a lányok direkt zárkóznának el az ismerkedéstől (de azért kiteszik magukat társkeresőre), persze, érthető, sok idióta megtalálja őket, de hogy közben nem adnak esélyt sem annak, aki nem rögtön valami dzsigoló szöveggel indít, hát, elgondolkodtató...

2020. okt. 5. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Hello
2020. okt. 5. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!