Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha rátok írna egy ismeretlen facebookon hogy meg szeretne ismerni titeket vissza írnátok neki?
Bár nem vagyok lány, én határozott nemmel válaszolnék.
Túl sok rosszul végződött, ugyanilyen mezdetű sztorit hallottam már...
Kezdetű*
....
Habár így végig gondolva, a mai világban...
De én ettől függetlenül tök random embereknek, akik azzal kezdenek, hogy helló, meg akarlak ismerni, nem írnék vissza a helyükben.
17/f
Határozottan nem.
Lehet vannak kivételek, de eddig rám még csak kangörcsös 10-20 éves férfiak/fiúk írtak "szeretne megismerni" címszóval. Persze az első kérdés mindig az volt, hogy van-e barátom vagy perverz vagyok-e, esetleg megdughat-e...vagy rögtön valami perverz disznóság amit inkább nem másolnék be ide.
Soha.
Ha vannak közös ismerőseink, megkérdezem, hogy ismerjük-e egymást, mert lehet, hogy csak én nem emlékszem, de ha nem, tiltom. A Facebook arra való, hogy az ismerőseinkkel tartsuk a kapcsolatot és pont.
Ha kép alapján tetszik, akkor igen.
19/L
Én mindenkinek visszaírok, viszont első körben megnézem a képeit és megosztásait, illetve a közös ismerőseinket, és ezek alapján választom meg a hozzáállásom. Ha szimpatikusnak találom, akkor elkezdek vele beszélgetni. Ha nem találom annak, akkor is visszaírok normálisan, viszont első alkalommal megmondom neki, ha nem szeretnék ismerkedni :)
19/L
Biztos, hogy nem. Utcán sem ismerkedem. Az idegen az idegen, bárhol találkozom vele.
Hacsak nem valamelyik megbízható barátom barátja, akkor a soha viszont nem látásra!
Nem tudom kiféle, miféle, mik a szándékai. Nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!