Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ha rátok írna egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha rátok írna egy ismeretlen facebookon hogy meg szeretne ismerni titeket vissza írnátok neki?

Figyelt kérdés

2018. aug. 2. 14:21
1 2
 11/14 anchor76 válasza:
38%

F/41... én így ismerkedtem meg a feleséggemmel, a gyermekem anyjával :)

egyébként szerintem hamar kiderül hogy az illető normális vagy sem.

2018. aug. 9. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

Kedves 10-es, akkor neked se lehet sok ismerősöd, ha nem mersz random emberekkel szóba állni, csakis a jó barátok jó barátjaival.

Nem egy értelmes, értékes embert ismertem meg így random. Volt amelyik lánnyal kapcsolat is lett, volt akivel haverság, meg persze olyan is, aki mindenben az ellentétem volt.

De nem baj, nem te vagy a célközönség ezek szerint. De remélhetőleg azért normális módon utasítod vissza a megkeresést nem pedig úgy, hogy "húzz anyádba b*zi"... Mert utóbbira is volt nem egy példa sajnos... :(

Köszi, hogy elolvastad! :) Legyen szép a napod! :) :)

2018. aug. 9. 17:02
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

Sok ismerősöm van, csak megbízható körökből.

Nem tudom mire alapozod, azt hogy ha valaki nem áll le akármilyen vadidegennel "ismerkedni", annak biztos nincsenek, vagy alig vannak ismerősei.

Akárkit nem engedek be csak úgy az életembe.

A minőség fontosabb a mennyiségnél.

Nem célom a futó kapcsolat, ennél többre tartom magam.

Ha barátom jó barátja, az egy ajánló levél. Tekintsd garanciának azzal szemben, aki az utcán leszólít, hogy "Szép a szemed, kő kóla?"/ "Láttam, ahogy átmentél a zebrán szeretnélek "jobban megismerni"".

Ez a fajta lehet, pervez, erőszakoló, sorozatgyilkos, akárki. Tizenéves korban erre kisebb az esély, de előfordul. Kösz nem kérek belőle. Sokszor jött szembe ilyen 17-25 éves, hasonló dumával, a hideg ráz tőlük.

Nézd, azok a vadidegenek, akik csak úgy képesek ráírni egy ismeretlen lányra, általában egy adott céllal teszik... mégis mit várnak?

"Nagyon megtisztelő, hogy belém törölnéd a farkad....?"

Engem ne nézzenek madárnak. Normális ismeretlen fiú még nem talált meg szociális hálón.

Egy 15-19 éves érzékeny lelkű tinifiúba nyilván nem fogok beletaposni ok nélkül, de volt már, hogy kellett, mert sunyi volt. 5-10 perc beszélgetés után kiderül.

A kevésbé vadidegen, de szintén ismeretlen iskolatársakkal! szóba álltam, de mindig volt egy közös ismerős. Nekik általában jegyzet vagy információ kellett, ez ellen nincs kifogásom.

Ez régen úgy működött, hogy ha érdekelt egy lány, akkor megkérted egy közös ismerősötöket, hogy mutasson be. Tudom ma már ez nem divat, hanem a mindenki akárkivel akárhol. Szomorú.

Na de ennyit a tapasztalataimról.

Nektek pedig boldog életet!

2018. aug. 13. 14:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Én visszaírnék, ha kulturáltan van megfogalmazva az üzenet, és tartalmaz valamiféle indoklást is, hogy mivel keltettem fel az érdeklődését. 19/L
2019. jún. 1. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!