Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek van/volt normális kapcsolata fiatal korában csak nekem?
Egy "kapcsolatom" volt csak 20 éves korom előtt, de csak pár hónapig tartott és az is szenvedés volt. De itt meg a valóságban csomó olyanról tudok akik évekig jól meg voltak együtt.
Más is van aki ilyen szerencsétlenül járt mint én? Nem könnyű esetek a lányok:/
Nekem sem volt még 1 db párkapcsolatom sem és valószínűleg még 1 jó darabig nem is lesz.
Ugyan én pár évvel fiatalabb vagyok nálad, viszont én úgy vagyok vele, hogy semmi értelme sincsen annak, hogy összejőjjek egy olyan sráccal, akivel nemjövök ki. (Nincsenek közös témáink stb)
Neked mi volt a probléma az első párkapcsolatodban ?
Szoktál lányokkal ismerkedni/beszélgetni ?
Hát azért a srácokkal sem olyan könnyű😉
Nekem még nem volt semmi :/
19/F
Nekem se volt még kapcsolatom:(
18/F
#7 a kérdezőt. Megkérdezte hogy van/volt-e valakinek normális kapcsolata fiatalon. Én fiatal vagyok és normális kapcsokatom van, és gondoltam senkinek nem fáj ha válaszolok. De neked mi értelme volt ide írni?
#8 és az baj? Szerintem az jk hogyha valaki komolyan gondolja a párjával akár már fiatalon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!