Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszene egy ilyen srác?
18 éves vagyok, most kezdtem első évemet a Műegyetemen. Magasságom 172 cm, a testalkatom inkább mondható vékonynak, mint izmosnak. A hajam és a szemem is sötét barna, sokszor megkaptam ezért a "bociszem" jelzőt...
Szeretem a jó történeteket, legyenek azok írottak vagy megfilmesítettek. Imádok társasozni, kártyázni a barátaimmal, mint ahogy túrázni is. Több sportágban kipróbáltam magam, de jelenleg nem sportolok. Foglalkoztat a politika, a hadászat és a közlekedés, de minden más iránt is érdeklődő tudok lenni.
Nem dohányzom, nem is iszom, így jobbára nagy bulikba sem járok.
A barátaim kedvesnek, lovagiasnak, hűségesnek és odaadónak tartanak. Ezeknek mindig igyekszem megfelelni és illedelmes lenni mindenkivel, de legfőképp a hölgyekkel. Szabálykövetésemet és kötelességtudatomat időnként túlzásba viszem a körülöttem lévők szerint, de sokszor nagy hasznot jelent mindenkinek.
Legfőbb vágyam, hogy egy kedves, csinos, hozzám hasonló, szerető lányra találjak, aki értékelné a szeretetemet.
Jó srácnak tűnsz, de tényleg.
Ettől függetlenül nem lesz egyszerű dolgod, mert minden csaj arról papol hogy olyat keres mint te, de a valóságban mindegyiknek a rosszfiúk, alfahímek, férfiállatok kellenek. Tisztelet a kivételnek. Szurkolok hogy megtaláld azt a kivételt, megérdemelnéd.
Mondhatni tökéletes vagy :)
És szerintem rajtam kívűl sok lany gondolja még így. Hidd el, hamar megtalálod az igazit!
"Szabálykövetésemet és kötelességtudatomat időnként túlzásba viszem a körülöttem lévők szerint" aka te vagy a mindent betartó fiú az osztályban, aki miatt nem lehet osztálylógást összehozni.
vannak ilyen lányok is, meg akinek ez bejön, úgyhogy találsz majd párt.
/L
Az 5. válaszra reagálva: Nem igazán volt így. Ha az osztály kollektíven akart lógni, én annak soha nem voltam gátlója, sőt olyan esetekben asszisztáltam is dologhoz. :D
Egyébként köszönöm a választ!
Sok mindent mondtak már nekem, de azt még nem, hogy nagy lenne az egóm. De ezt a napot is megéltem. Köszönöm! :D
Őszintén remélem kedves 8-as, szebb lett a napod így, hogy egy ilyet leírhattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!