Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek tetszene egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszene egy ilyen srác?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most kezdtem első évemet a Műegyetemen. Magasságom 172 cm, a testalkatom inkább mondható vékonynak, mint izmosnak. A hajam és a szemem is sötét barna, sokszor megkaptam ezért a "bociszem" jelzőt...

Szeretem a jó történeteket, legyenek azok írottak vagy megfilmesítettek. Imádok társasozni, kártyázni a barátaimmal, mint ahogy túrázni is. Több sportágban kipróbáltam magam, de jelenleg nem sportolok. Foglalkoztat a politika, a hadászat és a közlekedés, de minden más iránt is érdeklődő tudok lenni.

Nem dohányzom, nem is iszom, így jobbára nagy bulikba sem járok.

A barátaim kedvesnek, lovagiasnak, hűségesnek és odaadónak tartanak. Ezeknek mindig igyekszem megfelelni és illedelmes lenni mindenkivel, de legfőképp a hölgyekkel. Szabálykövetésemet és kötelességtudatomat időnként túlzásba viszem a körülöttem lévők szerint, de sokszor nagy hasznot jelent mindenkinek.

Legfőbb vágyam, hogy egy kedves, csinos, hozzám hasonló, szerető lányra találjak, aki értékelné a szeretetemet.

2020. szept. 27. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
47%

Jó srácnak tűnsz, de tényleg.

Ettől függetlenül nem lesz egyszerű dolgod, mert minden csaj arról papol hogy olyat keres mint te, de a valóságban mindegyiknek a rosszfiúk, alfahímek, férfiállatok kellenek. Tisztelet a kivételnek. Szurkolok hogy megtaláld azt a kivételt, megérdemelnéd.

2020. szept. 27. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Igen, nekem tetszene egy ilyen srác :) Az egyetlen ami lehet hogy kifogásolható az én esetemben, hogy én 175 cm magas vagyok, de engem nem zavar ha a fiú alacsonyabb mint én, nem akkora a különbség. Viszont volt már olyan esetem hogy a srác azért rázott le mert 1,5 cm-rel magasabb voltam mint ő, szóval valaki a szívére veszi a dolgot
2020. szept. 27. 12:59
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

Mondhatni tökéletes vagy :)

És szerintem rajtam kívűl sok lany gondolja még így. Hidd el, hamar megtalálod az igazit!

2020. szept. 27. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
Szép, amit leírtál, csakhogy a lányokat ez mind hidegen hagyja. Egyedül a pénz az, ami érdekli őket.
2020. szept. 30. 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:

"Szabálykövetésemet és kötelességtudatomat időnként túlzásba viszem a körülöttem lévők szerint" aka te vagy a mindent betartó fiú az osztályban, aki miatt nem lehet osztálylógást összehozni.

vannak ilyen lányok is, meg akinek ez bejön, úgyhogy találsz majd párt.

/L

2020. okt. 14. 12:40
 6/10 A kérdező kommentje:

Az 5. válaszra reagálva: Nem igazán volt így. Ha az osztály kollektíven akart lógni, én annak soha nem voltam gátlója, sőt olyan esetekben asszisztáltam is dologhoz. :D

Egyébként köszönöm a választ!

2020. okt. 14. 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a bociszemű srácok úgymond az eseteim. Ezzel szemben már lassan másfél éve olyan barátom van akinek zöld a szeme. A lényegesebb tulajdonságokra rátérve: volt egy szinte teljesen ilyen srác mint te, akinek tetszettem és tudtam is róla. Nagyon lovagias volt ő is, tisztességes, érdekelte a politika meg ugyanígy nagyon odavolt a kártyázásért és a társasjátékokért. 2probléma volt vele: az osztálytársam volt, és a mai napig az, illetve velem egy magas és ha mondhatom így magassarkú mániás vagyok. Szóval friendzoneba tettem a srácot, de úgy érzem hogy mindkettőnknek jobb így. Azóta barátnője van neki is és szinte legjobb barátok vagyunk.
2020. okt. 15. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen nagy egóval akár fel is szedhetsz egy prostit. Sok sikert!
2020. okt. 15. 21:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Sok mindent mondtak már nekem, de azt még nem, hogy nagy lenne az egóm. De ezt a napot is megéltem. Köszönöm! :D

Őszintén remélem kedves 8-as, szebb lett a napod így, hogy egy ilyet leírhattál.

2020. okt. 15. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát bocsánat, de a fenti leírás kissé önfényezésnek tűnik. Azt írtad le, amit minden leány szeret. Ha valóban ilyen lennél, nem a gyk-n szörfölnél. Ide többségében lecsúszott proletárok járnak fel.
2020. okt. 16. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!