Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok jóképű de azért rondának sem mondanám magam. Szerintem nagyon kedves vagyok és jófej, de valamiért mindig ha próbálkozom egy lánynál akkor nem lesz belőle semmi. Igaz, hogy nem vagyok sportos és szerintem ez az egésznek lényege. Ugye sok lány mondja hogy "csak a belső számít", de ez egyértelműen kamu. Hogyan szerezzek barátnőt? Őszintén én nem akarok nagyon megváltozni egy lány kedvéért szóval azok alapján amiket leírtam, szerintetek hogyan szerezzek barátnőt?

2020. aug. 14. 10:34
 1/5 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2020. aug. 14. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Szívesen segítek neked! Írj privátot, ha gondolod. :)

L

2020. aug. 14. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

1100 oka lehet annak, hogy nem jön össze. A modorod, A stílusod, hogy megpróbálod magad rátukmálni a csajra.

Tényleg nem csak a belső számít, de a pasik is mindig azt mondják, hogy csak a belső, de azért igaz a mondás, hogy külső megfog belső megtart. Egyébként meg minden esetben változnod kell majd a csaj miatt és a csajnak is miattad.

19/L

2020. aug. 14. 12:47
 4/5 Stark2000 ***** válasza:
100%

A külső fontos, de nem kompenzál egy rossz személyiséget. Ugyan ez igaz fordítva is. Nem tudom mennyire görcsösen állsz a témához, de mindenképp javaslom, hogy vedd lazára. Ha te ragaszkodsz most egy barátnőhöz és egy párkapcsolathoz, az senkinek sem lesz vonzó. Tanulj meg egyedül is szórakozni, elfoglalni magad, teljes egész ember lenni. Megváltozni pedig ne azért akarj, mert más valaki, vagy mert a társadalom ezt akarja - de hozzáteszem, a változás állandó, senki sem marad ugyan az az ember évekig. (Ha nem változol, valószínű a személyiséged sem fejlődik, szóval ez nem egy olyan rossz dolog.)

Egyébiránt pedig; légy türelmes a pár kereséssel kapcsolatban. Nem a pár keresés bonyolult, hanem az emberek azok.

2020. aug. 14. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
26 évesen hasonlóan érzek. Elég sok tapasztalatra tettem szert az elmúlt években, rengeteg toxikával kerültem össze, és csak tényleg ennyit tudok mondani: a legtöbb esetben a csajjal volt a gond. Vagy mert túl idős voltam (lol) vagy mert túl fiatal, vagy mert jaj hát én most nem pasizok, miközben előző este kúrt félre valakivel; vagy mert örök szűz a lány és kb addig vár, mire 40 lesz, hogy valaki felcsinálja. Szerencsén múlik az egész sajnos. Nagyon kevés az igazán értelmes lány itt Pesten.
2020. szept. 6. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!