Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusként hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Oké, szóval én egy pali vagyok, nem magamnak keresek leszbiket😅
Van egy nagyon jó barátom, már évek óta és bevalotta, hogy meleg. Azt mondja, hogy rajtam kívül csak 3 ember tudja. Ő vidéki, én pesti vagyok. És panaszkodott, hogy magányosnak érzi magát emiatt, nem tud egyszerűen párt keresni magának ezért felajánlottam neki, hogy jöjjön fel Pestre aztán majd csajozunk. Legalábbis ő, nekem van párom. De nem tudom, hogy 17 éves ként (ő 17, én 18) hova lehetne elmenni neki ismerkedni Pesten😕
2020. aug. 12. 15:16
1/1 anonim válasza:
Meleg szórakozóhelyek, googleba, ha beírod tuti van ilyen, bár, míg nincs 18 lehet nem engedik be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!