Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ócsárolják azokat a 13...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ócsárolják azokat a 13 éveseket, akik szerelmesek?

Figyelt kérdés
Sokszor mondják, hogy "13 évesen foglalkozzál a tanulással" stb. Véleményem szerint egy 17 évesnek még inkább a tanulással kell foglalkoznia, mivel érettségije lesz, és sokkal nehezebb a tananyag. Miért is szólják le akkor a 13 éveseket?
2020. aug. 10. 15:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Egy 13 éves is lehet szerelmes. Hiszen már kamasz
2020. aug. 10. 15:28
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Én beszélgettem teljesen érett 13 évessel, nem is szólom le őket.
2020. aug. 10. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

Nem azzal van baj, ha szerelmes, hanem ha általános iskolás kislányként/kissrácként felnőttet akar játszani és szexel, szórja anyu-apu pénzét a partnerére, minden idejét rászánja stb. Abban nem látok problémát (és szerintem a többség sem), ha két 13 éves kézenfogva elmegy fagyizni vagy moziba és esetleg csókolóznak is.

Egyébként ne haragudj, de abba ne szólj bele, ahova még nem jutottál el. Általános iskolában az ALAPOKAT tanulod meg, szóval de, NEKED kell komolyabban venned a tanulást nagyon is! Mivel ha már ekkor lébecolsz, nem lesz mire építeni a bővebb tudást középiskolában, szakiskolában, akármiben, akkor meg mit csinálsz?

Nem mellesleg azt is tudnád, ha ott tartanál, hogy egy 17 éves, ha 11. osztályba jár, gyakorlatilag már simán leérettségizhetne, van annyi tudása, hogy akár 4-esre is sikerüljön. Csak nyilván még van mit bővíteni utolsó évben, de normál esetben már nincs rengeteg új anyag, hanem a meglévőt gyakorolják, erősítik. Arra meg nem kell annyit tanulni, ha addig komolyan vette az illető a dolgot.

/az meg nyilvánvaló, hogy te vagy a 13 éves gyerek.../

2020. aug. 10. 16:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Én 19 éves vagyok... Azért írtam ki a kérdést, mert az öcsémet bántják
2020. aug. 10. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
Mert csak 14. életévétől lehet az enyém.
2020. aug. 10. 16:16
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Azért, mert röhejes ha úgy viselkednek, mintha felnőttek lennének. Én pl annyi idősen még féltem a lányoktól és focis kártyát gyűjtöttem. XDDD
2020. aug. 10. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

tök mindegy 13 vagy 17 ha iskolába jár foglalkozon is vele.

én ismerek egy olyan lányt aki ennyi évesen kezedett el pasizni, 2 honapra rá már nem volt szüz, na azért nem kell ilyen fiatalon pasizni. Persze barátok lehetnek meg loghatnak is együtt, de szerintem korai

22L

2020. aug. 10. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

Persze, az érettség nem teljesen köthető korhoz, de azért a legtöbb esetben van köztük összefüggés. Szerintem is igazságtalan őket bántani, és egyetértek előttem válaszolókkal, miszerint egy ilyen "alapabb" kapcsolattal semmi baj sincsen, csak ne akarjanak úgy csinálni, mint idősebbek, érettebb kapcsolatokban.

Sok boldogságot az öcsédnek! :)

2020. aug. 10. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
13%
Én azon csodálkozom, hogy ez létező probléma.
2020. aug. 11. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!