Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ócsárolják azokat a 13 éveseket, akik szerelmesek?
Nem azzal van baj, ha szerelmes, hanem ha általános iskolás kislányként/kissrácként felnőttet akar játszani és szexel, szórja anyu-apu pénzét a partnerére, minden idejét rászánja stb. Abban nem látok problémát (és szerintem a többség sem), ha két 13 éves kézenfogva elmegy fagyizni vagy moziba és esetleg csókolóznak is.
Egyébként ne haragudj, de abba ne szólj bele, ahova még nem jutottál el. Általános iskolában az ALAPOKAT tanulod meg, szóval de, NEKED kell komolyabban venned a tanulást nagyon is! Mivel ha már ekkor lébecolsz, nem lesz mire építeni a bővebb tudást középiskolában, szakiskolában, akármiben, akkor meg mit csinálsz?
Nem mellesleg azt is tudnád, ha ott tartanál, hogy egy 17 éves, ha 11. osztályba jár, gyakorlatilag már simán leérettségizhetne, van annyi tudása, hogy akár 4-esre is sikerüljön. Csak nyilván még van mit bővíteni utolsó évben, de normál esetben már nincs rengeteg új anyag, hanem a meglévőt gyakorolják, erősítik. Arra meg nem kell annyit tanulni, ha addig komolyan vette az illető a dolgot.
/az meg nyilvánvaló, hogy te vagy a 13 éves gyerek.../
tök mindegy 13 vagy 17 ha iskolába jár foglalkozon is vele.
én ismerek egy olyan lányt aki ennyi évesen kezedett el pasizni, 2 honapra rá már nem volt szüz, na azért nem kell ilyen fiatalon pasizni. Persze barátok lehetnek meg loghatnak is együtt, de szerintem korai
22L
Persze, az érettség nem teljesen köthető korhoz, de azért a legtöbb esetben van köztük összefüggés. Szerintem is igazságtalan őket bántani, és egyetértek előttem válaszolókkal, miszerint egy ilyen "alapabb" kapcsolattal semmi baj sincsen, csak ne akarjanak úgy csinálni, mint idősebbek, érettebb kapcsolatokban.
Sok boldogságot az öcsédnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!