Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet utcán, random...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet utcán, random ismerkedni?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok. Egy ugyanennyi idős haverommal próbálnánk ismerkedni. Utcán, parkban, gyorsétteremben bárhol szinte. Normálisan kulturáltan viselkedünk semmi nyomulás vagy bunkóskodás nem jellemző ránk. általában olyan 2-3 tagú lánytársaságokat szoktunk kiszemelni akik nyilván tetszenek is és normálisnak tűnnek.

Szerintetek mik azok a kezdő témák vagy indirekt ürügyek amik jók lehetnek egy ilyen szituban? Ismerkedni szeretnénk, amiből ha bármi adódik ki tudja mi lenne később. Lehet túl magyarázom az a lényeg teljesen idegen lányokhoz hogy a legjobb oda menni hogyan kell megszólítani őket stb?

2020. aug. 9. 15:43
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Egyetértek az utolsóval. Igaz nem mostani a kérdés, de szeretném népszerűsíteni azoknak a táborát, akik örülnek, ha leszólítják őket. Mondjuk inkább azt javasolnám, hogy akkor menj oda lányokhoz, ha egyedül vannak.

Én általánosságban nagyon szorongok, és az idegenekkel való beszélgetés szokott segíteni a hangulatomon. De sosem én vagyok, aki kezdeményez. Egyébként velem is történt para sztori, de mégis jobb utcán ismerkedni, mint az interneten.

2023. febr. 5. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!