Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet utcán, random...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet utcán, random ismerkedni?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok. Egy ugyanennyi idős haverommal próbálnánk ismerkedni. Utcán, parkban, gyorsétteremben bárhol szinte. Normálisan kulturáltan viselkedünk semmi nyomulás vagy bunkóskodás nem jellemző ránk. általában olyan 2-3 tagú lánytársaságokat szoktunk kiszemelni akik nyilván tetszenek is és normálisnak tűnnek.

Szerintetek mik azok a kezdő témák vagy indirekt ürügyek amik jók lehetnek egy ilyen szituban? Ismerkedni szeretnénk, amiből ha bármi adódik ki tudja mi lenne később. Lehet túl magyarázom az a lényeg teljesen idegen lányokhoz hogy a legjobb oda menni hogyan kell megszólítani őket stb?

2020. aug. 9. 15:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
Szerinted a jó nőknél csak idióták próbálkoznak? :)
2020. aug. 9. 21:39
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Olyanok mint te? Egy szóval nem mondtam ezt.

2020. aug. 9. 22:04
 13/21 anonim ***** válasza:
Honnan veszed hogy idióta vagyok? Hm? Mert megmertem mondani az igazságot?Egyből megy az egymásra mutogatás. NEM TE VAGY A CSÚNYA! NEM TE! Kész óvoda ez a gyk.. Magadra ismertél? Toxicus vagy? Kit érdekelsz. Én csak leírtam a való igazságot. Mert ez megy ma Magyarországon. Félnek az emberek az utcai leszólítástól.xdd Külföldön meg a random emberek kívánnak szép napot egymásnak. Hogy is van ez?:)
2020. aug. 9. 22:08
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Angliában élek és itt még köszönni sem szokás, ismerősöknek sem. Igen, félnek, jó okkal, ugyanis még a gyerekek is tudják, hogy idegenekkel miért nem szabad szóba állni.

2020. aug. 9. 22:14
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen,igen írtam már előzőleg is. Biztos ellopják a szerveidet. Boltban fizetésnél se szoktál köszönni a kasszásnak? Mert ő is IDEGEN? Mert akkor elég paraszt vagy már bocs. Vagy veszel valamit neten jön a futár és neki se köszönsz? Vagy csak átveszed a csomagot egy szót se szólsz hozzá? :)
2020. aug. 9. 22:18
 16/21 anonim ***** válasza:
42%
Idegenekkel a legjobb beszélgetni. Nem kellene bezárkózottnak lenni pár belső probléma miatt és megértenéd. A bácsi aki régen katona volt és várja a buszt. Vagy a futár aki sose tudja merre kell menni. :DD Ezek hozzátartoznak az életedhez.Jó élmények. Nem kéne mindenhez úgy hozzáállni h megerőszakolnak,kirabolnak stb. :))
2020. aug. 9. 22:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Jobb félni mint megijedni főleg a mai világban.

Mondom ezt férfiként ha már valaki megszólít akkor általában baj van, egy lány esetében meg még egyértelmübb aki megszólítja az már akar vmit a lánytól. Felszedni. Undorító

2020. aug. 9. 22:22
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
Azt látod az emberen. Látod a szemében a rosszindulatot. Én legalábbis látom mindig. Nem azt írtam le hogy mindig minden helyzetben jó ez a beszélgess idegenekkel szituáció. Hanem nem kell elzárkózni tőle. Persze ez mind saját vélemény. :/
2020. aug. 9. 22:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te ne zárkózz el. De én biztos nem leszek a beszélgetőpartnered. Én nem beszélgetek idegenekkel az utcán.
2020. aug. 9. 23:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy kedves ismerősöm azt kérdezte tőlem, hogy mit tennék, ha valaki leszólítana az utcán. Szóba állnék vele vagy leráznám. Én meg azt feleltem neki, hogy attól függ, kicsoda. Nyilván ha egy szimpatikus személyről van szó, miért ne beszélgethetnék vele, attól még az égvilágon semmi bajom nem lesz tőle. Olyanba nem megyek bele, ami nem biztonságos, de egy laza ismerkedés szerintem minden fiatalnak belefér. Egy nyilvános helyen (pl. park, kávézó, főtér) biztos nem venném zokon, hogy valaki odajön hozzám beszélgetni, főleg ha látom az illetőn, hogy nem valami csöves. Jó, ha vannak még a világban ilyen nyílt, bátor emberek. Kicsit színesebbé teszik a szürke hétköznapokat. Szóval kedves kérdező, csak bátran! Biztos van 2-3 fiatal csaj, aki örülne egy kötetlen baráti beszélgetésnek. Csak legyetek természetesek és humorosak. c:

`Egy 20 éves lány`

2020. aug. 30. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!