Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell "nyitottnak" lenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell "nyitottnak" lenni?

Figyelt kérdés

Lassan elértem odáig, hogy szivesen ismerkednék amire eddig nem nagyon volt időm meg kedvem sem. Az osztályomban nyilván nem nagyon szeretnék kapcsolatot amúgy meg nem járok bulizni- alkoholt nem nagyon szeretnek inni-, ismerettségi körömben nem tetszik senki, ami mostanában nem igazán bővült a korona miatt.

Néha kapok ilyen megszólásokat az utcán pl egy társaságból utánam kiabálnak hogy add meg a számod pl, de szerintem ezt nem lehet komolyan venni.

Szerintem külsőleg nincs velem nagy gond páran mondták hogy szép vagyok- fiúk is csak mindig utólag hallom vissza. Tudok róla hogy osztalyomban tetszettem már embereknek de nem lett semmi mert nem volt kölcsönös. Vékony vagyok és sportosabb testalkatú- ez ruhában úgyse látszik xd, sötétebb szőke, mellig érő hajam és kék szemem van és most hogy nyár van le is barnultam. Általában egyszerűen de igényesen örtözködöm, kevés smink szokott lenni rajtam (spirál, korrektor, szájfény, havonta kb kihúzom a szemem meg szemhejpúder). Magasabb vagyok 172-174 cm de ez nem hiszem hogy nagyon vészes lenne.

Tehát a lényeg, hogy hogyan kell úgy járkálni hogy valaki merjen kezdeményezni? Én nem igazán szeretnék kezdeményezni lányként, nyomulni meg pláne nem annyira nem vagyok elszánt csak kéne pár tanács hogyan adjam meg az esélyét annak, hogy új embereket ismerjek meg. Annyi már pl leesett hogy ha állandóan zenét hallgatok akkor nem fog hozzámszólni a kutya sem de ilyen jellegű tanácsokra lenne még szükségem mert már lassan nem tudom hogy csúnya vagyok vagy valami egyéb gomd van velem vagy csak már nem szoktak ismerkedni max szórakozóhelyen vagy nemtudom :(. 16/L

2020. aug. 3. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a korod miatt még nehezebb az ismerkedés mivel kb az összes korosztályodbeli "fiú" egy p.nci.Neten meg tiktokon próbálnak barátnőt szerezni meg mit tudom én, meg azon aggódnak h mit fog szólni Fannika ha belikelja egy képét instán és ez nem vicc. :D Pont ezért van kb az összes 15 év feletti lánynak idősebb palija. Szóval itt a tanácsom. Keress picit idősebb barátot 17-18 éves korosztály stb. Nagyon kevés normálisan "szociálódott" 15-16 éves kiscsávó van szerintem. :D Ja és figyeld a jeleket, lehet ez lehet még egy próbléma. Pl amikor hosszan figyel egy fiú nyugodtan nézz a szemébe stb. Ezek ilyen alap dolgok tudom én de mostanság már az idősebb korosztály se tud a szemebe nézni.. Valljuk be elég gáz.. :D

Ennyi jutott hirtelen az eszembe így majdnem 4 órakkor. :D

2020. aug. 4. 03:45
 2/2 Stark2000 ***** válasza:
100%

Egy nő/lány sem csúnya, ez szimplán csak ízlés kérdése, hogy kinek ki/mi jön be.

Szerintem korosztály alapján kár válogatni, elég sok érdekes / érett embertől ellökheted magadat egy ilyen általánosítással. Az nem baj, ha magadtól fiatalabbat nem akarsz, de ne zárj ki egy 16 éves fiút azért, mert "csak 16 éves."

Ismerkedni elmehetsz szórakozóhelyekre, de ott nagyságrendileg olyanok is fognak megtalálni, akik semmi komolyra nem vágynak, csak egy kis kavarásra. Esetleg próbálj meg új dolgokat kipróbálni akár barátokkal, akár egyedül - ez lehet bármiféle sport, vagy hobbi. Hátha összefutsz új emberekkel, társaságokkal. De azt is kipróbálhatod, hogyha szeretsz pl olvasni, elmész egy könyvtárba, nem pedig otthon a 4 fal között olvasol, vagy akár a szabadba is kimehetsz, egy parkba például.

Viszont semiképp ne görcsölj ezen, és ne akarj mindenáron bepasizni, mert csalódás lesz a vége. Hidd el, ha nem csak a 4 fal között vagy, és néha az iskolán kívül is elmész kimozdulni, észre fog előbb-utóbb venni valaki, akivel kölcsönös lesz a vonzalom. Lehet, hogy a legváratlanabb pillanatban.

2020. aug. 4. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!