Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek volt már ilyen ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen ez normális?

Figyelt kérdés
Mióta szakított velem az exem egyszerüen nem bírok úgy szeretni mint régen nincs meg egsszerüen az az érzés senkinél szép lány és ennyi igazábol csak szexpartnert keresek és egyszerüen unalmas már , de nem értem miért nincs meg ez az igazi szerelem érzés miért lehet ez? Lehetek még igazán szerelmes? Jó pár lánnyal kavartam ,,kényszerből" hátha elő jön újra az az érzés , de nem történt semmi. Msgabiztos személyiségem van remekül értem a lányokat , de annyira zavaró , higy nincs meg egyik sgép lánynál sem ez az érzés ( értelmes válaszokat szeretnék)

2020. júl. 22. 12:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Hasonló van velem is.

Mivel az első szakítás fájt és szar volt, ezért mintha megkeményedtem volna annyira, hogy ne ismétlődhessen meg.

Most is van barátnőm akit tényleg szeretek, de emellett fel vagyok rá készülve, hogy elhagyhat így nem fog váratlanul érni és komolyabb sérüléseket se fogok szenvedni.

Persze ez így rosszul hangzik. Keres egy olyan lányt aki tetszik külsőleg és belsőleg is. Nem baj ha nincs meg az a nagy szerelem. Sokáig együtt lesztek úgyis összenőtök annyira, hogy egy család lehessetek majd. Na és akkor már fogod szeretni jobban is szerintem.

2020. júl. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!