Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejonnek a gyerekes lányok? 16/l
Nem. A legidegesítőbb ember típus.
Volt egyszer egy "barátom" aki egyébként lány volt és csak azért spanoltam vele mert nem akartam megbántani. Hónapokon keresztül arról mesélt nekem, hogy milyen jó hasizma van a Kylo Rent játszó színésznek. Szülinapi tortáján is ez volt. Egyszerűen nem tudott engem meg a barátnőmet sem békén hagyni. A gyerekes emberek a legrosszabbak.
Nem azzal van baj, hogyha valaki szórakozott hanem azzal, hogy nem képes megérteni a dolgok súlyát és a viselkedése semmilyen normát nem követ.
Nem.
Mondom nekem mi tartozik a gyerekes kategóriába: celebek értelmetlen istenítése, influencerekről való folytonos dumálás, általában ehhez társul, hogy a körülöttük lévő életet nem bírják racionálisan felfogni. Akkor a feltűnősködés, túlzott panaszkodás. Fiúk előtt vihogás. Tiktok használat. Anyucira-apucira való folytonos ráutaltság (pl mindig kiszolgálják, soha nem szokott mosogatni...). stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!