Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az az “ezernyi hely”, ahol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az “ezernyi hely”, ahol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Először is, leszögezném, hogy azt valóban igaznak gondolom, hogy bárhol rád találhat a szerelem vagy akár egy barátság. De azt gondolom, hogy ez korántsem olyan egyszerű és gyakori, mint ahogy sokan itt azt állítják/írják.

Mármint nyilván én is tudok ilyen sablon dumákat mondani, hogy ismerkedj a buszon, könyvtárban, gymben, kocsmában. De azért ez nagyrészt nem így megy. A legtöbb helyre (kávézó, pub, disco, bowling pálya, stb.) az ember nem egyedül megy, hanem társasággal, akkor már nem könnyű leszólítani valakit. A tömegközlekedésen az emberek valahova sietnek, nincs kedvük/idejük ilyenekre, plusz egy második találkára híváshoz azért 15 perc kéne. A könyvtárban tanulnak, csendnek kell lennie, az edzőteremben a legtöbb ember nem szereti ha nézik, zavarják (érthető). Az ilyen helyekkel az is gond, hogy túl nagy a szórás a korosztályban, arra se feltétlenül nagy az esély, hogy találsz valaki veled egykorút, nemhogy olyat, aki szimpatikus is. Aztán ott maradnak a különböző “külön órás” elfoglaltságok, de 11-12. osztályban az embernek ilyenre nincs ideje, vagy nagyon profi benne és nem igazán lehet csatlakozni ilyen későn.

Nem is tudom hol lehet még ismerkedni... múzeumban, uszodában? Szerintem ezekre is igaz, hogy nem egyedül megy az ember/ vagy nem akar beszélni másokkal, plusz a korkülönbséges gond is ott van.

Szóval őszintén, irónia nélkül kérdezem: hol lehet ismerkedni?

Kb. úgy érzem egyedül az iskola az egyedüli hely... esetleg barátok barátai (ha meghívnak/nem “rontod el” az ottani hangulatot/vannak egyáltalán barátaid).

Szóval nektek mi a véleményetek erről? Van valami tanácsotok?

(Amúgy én lány vagyok, de nem zavarna ha kezdeményeznem kéne)

2020. júl. 17. 11:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, azzal egyetértek, hogy a közterületek azért problémásak. Én se feltétlenül minden helyzetben örülnék egy közlekedésnek, illetve ha nem is utasítanám el, mindenképp “óvatosabb” lennék. Lehet mondani, hogy régen így ismerkedtek emberek, de (sajnos) ma már sok olyan dolog történik, ami miatt nem szabad olyan bátornak lenni:(
2020. júl. 18. 19:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Rafológus konferenciákon
2020. júl. 20. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!