Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányokkal akarnak ismerkedni a fiúk? Milyen lányokkal nem akarnak ismerkedni a fiúk?
Ez nagyon emberfüggő, de azért leírom, hogy nekem milyen lányok jönnek be, hogy legyen egy ilyen válasz is.
Nos én mindig az ellentétemet keresem, mert valahogy az olyan lányok vonzanak. Ez alatt azt kell érteni, hogy ameddig én elég eljárogatós típus vagyok, "bulisabb", extrovertáltabb, így jobban szeretem, ha a lány nem feltétlen ilyen. Persze egy szót sem szólok és nem is szólhatok, ha neki is vannak programjai, de a visszahúzódóbb lányok számomra szimpatikusabbak. Velük érzem azt, hogy kiegészítjük egymást. Illetve szeretem, ha szinte minden témához hozzá tud szólni, nem nekem kell feltétlen fenntartani a beszélgetést és ha kedves, megértő, normális, független. Aki megtudja találni az aranyközéputat aközött, hogy mutasson is valamit, ha érez és ne is adja magát könnyen, az egyből szinte nyert üggyel indul :D
Külsőre nincs ideál, mindig más jön be és inkább a személyisége, ami sokat ad hozzá a dolgokhoz, hogy érezzek iránta valamit.
Nem egy séma ideál és nem is gyakori az ilyen lány,elég sok elvárás, tudom, de eddig szerencsére mindig sikerült kifogni 1-2-t, de legalább azok minőségi kapcsolatok voltak :D
Legyen jó a belsője azaz kedves, aranyos, jószivű legyen és más elvárásom nincs :)
Külső meg igazából mindegy! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!