Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek annak a következményei, ha valakinek tinédzserkorában nem volt fiúja és nem bulizott sose?
Hát figyu, annyit tudok hogy szivesebben bulizok heti 2x minimum matt részegen haverokkal hogy legyenek olyan emlékeim amiken később lehet röhögni hogy volt gyerekkorom :D
Egyébként nagyon nem jár jól az illető ha nem volt kapcsolata tizen évesen, hisz akkor huszon-harminc évesen nagyon le lesz maradva és szerintem nem sok ember figyelmét fogja felkelteni így...
Én nem bánom, úgysem ihatok alkoholt egészségügyi bajaim miatt.
Barátnőm meg úgysem lesz, ronda vagyok és autista.
20F
Én pl valósszínűleg nem fogom elveszteni a szüzességem, de teszek is rá. Ezek a mai eltorzult állatias társadalmi normák meg teljesen betegesek, és azok is akik ezeket követik. Kisgyerekkori traumák után lelkileg nagyon megerősödtem, így társaságba sosem vágytam, mindig megvoltam magamnak. Olyan dolgokat vittem véghez egyedül, amiket mások csoportokban is alig tudnak, de mindent titokban tartok, nem hiszem hogy bármely emberi egyed is méltó arra hogy a dolgaimba beavassam.
Szerintem ez egy őrületes badarság hogy az ember társas lény. Az állatok szoktak társas lények lenni, azok verődnek mindig falkába, de egy igazi ember akinek van tudata az sosem őrül bele a magányába, mindig képes magának új dolgokat előállítani puszta önerőből. Amúgy meg Még a 60-as években az orosz izolációs kamrákban is, ahol a kozmonauta jelölteket vizsgálták, csakis az igazi emberek vizsgáztak le, akik képesek voltak beleőrülés nélkül ellenni, túlélni. Aki meg nem volt képes, az maradt a földön örökre. Úgyhogy nem kell elbúsulni ha nem jártál/jársz társaságba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!