Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire tartjátok vonzónak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok vonzónak fiúk, ha egy lánynak nagy az étvágya?

Figyelt kérdés

2020. júl. 5. 01:03
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Ez eufemizmus arra hogy dagadék vagy csak egyszerűen eszik mások előtt is és nem csak a salátát turkalja hogy este 11-kor bevonuljon a szobába egy zacskó turorudival?

Előbbi esetben egyértelműen nem az étvágy a probléma, hanem hogy lusta disznó azt lemozogni, amit betermel, utóbbi esetben nem gond, de nem ettől lesz vonzó bárki is, kivéve azt a marginális réteget, aki számára ez a kink.

2020. júl. 5. 01:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, arra gondolok, hogyha egy lány mer enni és nem lusta meg semmi ilyen...
2020. júl. 5. 02:05
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Hát kimondottam vonzónak én személy szerint nem találom, hogy ki mennyit eszik. Azt viszont letudom szűrni, hogy nem vagy csont és bőr ami meg az egyik legnagyobb pozitívum számomra.
2020. júl. 5. 02:20
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem ragadt disznó akkor engem az sem zavar ha annyit eszik mint egy ló!!!
2020. júl. 5. 07:07
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

Ha smucig a srác, akkor nem jön be a nagy étvágyú csaj, mert sokba fog neki kerülni.

Ha a csontos csajokra bukik, akkor se, mert fél, hogy meghízol.

Minden más esetben pozitív jelentése van, mert aki szeret enni, az általában a szxet is szereti habzsolni, vidám és élvezi az életet.

2020. júl. 5. 07:49
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

Mi lenne abban vonzó, hogy valaki zabál? Gond nincs vele ha kulturáltan teszi, de a kérdés az teljesen rossz vágányon van.

Ami az alakot illeti, a lányokat is ugyanúgy zavarja ha a srác elhízik, szóval nem kell itt a szent beszéd, hogy csak a csávóknak gond.

2020. júl. 5. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem azt tartom vonzónak, hogy valaki mennyit eszik, hanem az alakját. Ha mellette vékony, akkor pont nem érdekel. De a rettentően sok evést se tartom semmiképp se pozitívumnak. Már csak ha azt nézzük, hogy az élelmiszeripar termelésben maxon pörög, határai végesek, népesség pedig csak nő... semmi értelme. Mellette pedig sír, hogy nem tud fogyni, főleg amikor azt mondja, hogy "alig eszik", de csak a reggelijéből jól lakna egy 4 fős család.
2020. júl. 5. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Néhányan határozottan nem értettétek a kérdést.

(lányként írom, elnézést, ha baj)

Nekem tetszik, ha egy lány szeret enni, az alakjától függetlenül.

Pozitív, mivel sosem lesz az, hogy "Na hova vigyem ek randizni?" Hanem bárhova elvihetem, ahol lesznek ennivalók is, és biztosan nem fogja rosszul érezni magát. Lány vagyok, egy csokoládé a semmiből mindig feldobja a hangulatom. (vagy bármilyen más nasi is, vékony vagyok)

Lehet vele piknikezni is. Csinálhatunk esetleg együtt is ennivalót. (ha szeret főzni, sütni)

Vonzó is, mivel amikor boldog, akkor csillog a szeme és az pedig a legvonzóbb dolog a világon. Plusz, sokat mosolyog.

2020. júl. 6. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!