Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mennyire tartjátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire tartjátok kiábrándítónak ezt egy lányban?

Figyelt kérdés

Ha külsőre átlagosan, visszafogottan öltözködik.

Nagyobb tömegben visszahúzódónak hat, kissebb társaságokban egy bizonyos idő után már felszabadult, de kiderül, hogy a humora elég perverz és alpári.

Ha indokolt elég rondán is beszél.

2019. nov. 13. 00:47
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Az árva :ez egy film nézd meg.

Pont olyanok a visszahuzodó lányok

2019. nov. 13. 01:02
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Az alpári sosem jó, olyan igényten, nekem hiteltelenné teszi az embert. A perverzhez meg a perverz vonzódik, ezt mindenki döntse el, hogy tetszik-e neki. Ha indokolt. Hidd el, hogy néhány esetben a higgadt, csipkelődő viselkedés ronda beszéd nélkül nagyobbat tud ütni. Csak nehéz visszafognia az embernek magát :D
2019. nov. 13. 03:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem zavar.
2019. nov. 13. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

A perverzség nem zavar, de az alpáriság, sok káromkodás sztem nagyon gáz. Ráadásul simán azt hinném, hogy megjátszod magad, előadod a kis visszahúzódót, aztán meg kinyílik a csipád, ès előjön az alpári jellemed.

Bocs, de ez a véleményem.

2019. nov. 13. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
azzal nincs baj ha perverz egy lány, de ha csúnyán beszél, az elég visszataszító tud lenni
2019. nov. 13. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az öltözködés = külső. Az érettebbek leszarják.

Ha társaságokban az alpári/perverz humorával, én jönnék 'kapcsolatban', pl. velem viccelődne, annak nem örülnék..

Néha megértem a csúnya beszédet, de nem helyes..

2019. nov. 13. 18:19
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Én az olyan lányokat tartom izginek akik látszatra abszolút szürkék, visszahúzódóak, félénkek és amikor összejövök vele, ledobja szürke ruháit s alatta szexi fehérnemű amit alig lehet levenni és minden ami kell és olyan dögösen ocsmányul beszél az érzelmekről és szexről hogy ihaj. És benne van mindenben.
2019. nov. 16. 22:54
 8/9 anonim válasza:
71%
Az utolsónak van igaza ! Aki nem ilyen férfi az nézegesse a Tom és Jerryt majd mi meg intézünk helyette is :D nyugodtan add magad ugy ami te vagy , akinek nem tetszik majd arrébb áll, arra neked nincs is szükséged , :D kisbabákra :D
2019. nov. 26. 18:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs igaza. Attól még, hogy nektek más jön be, nem kell másokat fikázni.

Kisbabák? :D hát bocs, de ennyi erővel meg nekem olyan csaj kell, aki nem fostos a valódi jellemét mások előtt kimutatni, nem pedig olyan, aki mások előtt teszi az agyát, hogy milyen kis mimóza, aztán meg domináskodni akar. Ha már ennyire leegyszerűsítjük a dolgokat.

2019. nov. 26. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!