Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire tartjátok kiábrándítónak ezt egy lányban?
Ha külsőre átlagosan, visszafogottan öltözködik.
Nagyobb tömegben visszahúzódónak hat, kissebb társaságokban egy bizonyos idő után már felszabadult, de kiderül, hogy a humora elég perverz és alpári.
Ha indokolt elég rondán is beszél.
Az árva :ez egy film nézd meg.
Pont olyanok a visszahuzodó lányok
A perverzség nem zavar, de az alpáriság, sok káromkodás sztem nagyon gáz. Ráadásul simán azt hinném, hogy megjátszod magad, előadod a kis visszahúzódót, aztán meg kinyílik a csipád, ès előjön az alpári jellemed.
Bocs, de ez a véleményem.
Az öltözködés = külső. Az érettebbek leszarják.
Ha társaságokban az alpári/perverz humorával, én jönnék 'kapcsolatban', pl. velem viccelődne, annak nem örülnék..
Néha megértem a csúnya beszédet, de nem helyes..
Nincs igaza. Attól még, hogy nektek más jön be, nem kell másokat fikázni.
Kisbabák? :D hát bocs, de ennyi erővel meg nekem olyan csaj kell, aki nem fostos a valódi jellemét mások előtt kimutatni, nem pedig olyan, aki mások előtt teszi az agyát, hogy milyen kis mimóza, aztán meg domináskodni akar. Ha már ennyire leegyszerűsítjük a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!