Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire tartjátok ideálisnak ha egy lány alacsony?
Egyépként az eredeti kérdésem így szól: "Fiúk, mennyire tartjátok ideálisnak ha egy lány alacsony?"
Nagyon eltértünk...
Szövegértelmezés basszus...Sehol nem írtam, hogy ez a legnagyobb gondod. Nem egyenlő azzal, hogy ne is legyen!
Olyat meg végképp nem írtam, hogy ez az álmod, mert honnan tudjam? Ellenben bátorkodtam felhívni a figyelmet, hogy sokat alapozni nem célszerű erre a munkára ilyen esetben. Lehet megsértődni, de ez így van, és ezt te is tudod, különben nem aggódnál, hogy annak idején szólna azért majd az ügynökség.
A kérdésed pedig meg lett válaszolva. Nem vagy alacsony. Csak egy bizonyos szakmában, de az nagyon nem az átlag világ. Vagy szerinted a pasik csak a modellek közt keresgélnek, és szerintük az az alap?
Ha így lenne, akkor pl egyetlen molett nő sem találna párt.
Nagyon nem értem, hogy azért, mert a kifutókhoz nem vagy elég magas, ezt miért vetíted ki a teljes életedre, miért gondolod, hogy egy olyan országban alacsony lennél, ahol az átlag pont a 164 cm a nőknél, a 176 meg a férfiaknál. Nem vagy magas, ez igaz, de alacsony sem.
Most ennyi erővel a 170 centis barátnőm is elkezdhetné itt tényként hangoztatni, hogy ő alacsony, és ez mennyire jó-e a pasiknak. Mert a kosárcsapatban, ahol játszott, kicsinek számított ő is.
Ja és nem mellesleg szívesen segítséget. Sőt én köszönöm a sértődöttséget és a gúnyolódást. Az meg igencsak gyerekfelfogásra vall, ha szerinted mindenki lotyó, aki Instára fényképeket tesz fel magáról. Ez csakis rajtad múlik, hogy milyen tartalmat töltesz fel.
Te is valamit félre érthettél, mert már alapból úgy kezdődik a mondat, hogy "Fiúk". Egyépként nem én hoztam fel modellkedést khm
(Vagy te fiú vagy?)
És ha egy lány 158 cm, az hátrány,nem?
Szerintem is szebbek a magasabb lányok
Szerintem a magas lányok szebbek.
Nem csak a magasságuk miatt, de az arca meg a kisugárzása is szebb egy magasabb leánynak.
Szerintem egyáltalán nem probléma, ha alacsonyabb sokkal engem soha nem zavart mikor randiztam.
Az inkább probléma, ha kicsivel magasabb és egy magassarkú cipőt felvéve magasabb lesz nálad a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!