Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mennyire tartjátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire tartjátok ideálisnak ha egy lány alacsony?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és 164 cm.

2020. júl. 4. 15:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Egyépként az eredeti kérdésem így szól: "Fiúk, mennyire tartjátok ideálisnak ha egy lány alacsony?"

Nagyon eltértünk...

2020. júl. 4. 17:06
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

Szövegértelmezés basszus...Sehol nem írtam, hogy ez a legnagyobb gondod. Nem egyenlő azzal, hogy ne is legyen!

Olyat meg végképp nem írtam, hogy ez az álmod, mert honnan tudjam? Ellenben bátorkodtam felhívni a figyelmet, hogy sokat alapozni nem célszerű erre a munkára ilyen esetben. Lehet megsértődni, de ez így van, és ezt te is tudod, különben nem aggódnál, hogy annak idején szólna azért majd az ügynökség.

A kérdésed pedig meg lett válaszolva. Nem vagy alacsony. Csak egy bizonyos szakmában, de az nagyon nem az átlag világ. Vagy szerinted a pasik csak a modellek közt keresgélnek, és szerintük az az alap?

Ha így lenne, akkor pl egyetlen molett nő sem találna párt.

Nagyon nem értem, hogy azért, mert a kifutókhoz nem vagy elég magas, ezt miért vetíted ki a teljes életedre, miért gondolod, hogy egy olyan országban alacsony lennél, ahol az átlag pont a 164 cm a nőknél, a 176 meg a férfiaknál. Nem vagy magas, ez igaz, de alacsony sem.

Most ennyi erővel a 170 centis barátnőm is elkezdhetné itt tényként hangoztatni, hogy ő alacsony, és ez mennyire jó-e a pasiknak. Mert a kosárcsapatban, ahol játszott, kicsinek számított ő is.

Ja és nem mellesleg szívesen segítséget. Sőt én köszönöm a sértődöttséget és a gúnyolódást. Az meg igencsak gyerekfelfogásra vall, ha szerinted mindenki lotyó, aki Instára fényképeket tesz fel magáról. Ez csakis rajtad múlik, hogy milyen tartalmat töltesz fel.

2020. júl. 4. 17:23
 13/19 A kérdező kommentje:

Te is valamit félre érthettél, mert már alapból úgy kezdődik a mondat, hogy "Fiúk". Egyépként nem én hoztam fel modellkedést khm

(Vagy te fiú vagy?)

2020. júl. 4. 17:28
 14/19 A kérdező kommentje:
És jap, gyerek vagyok, a gondolkodásom is az esetek többségében és büszkén vállalom😊
2020. júl. 4. 17:29
 15/19 anonim válasza:
100%

És ha egy lány 158 cm, az hátrány,nem?

Szerintem is szebbek a magasabb lányok

2020. júl. 6. 08:01
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
A 164 nem alacsony. 160 körül ideális.
2020. júl. 11. 11:48
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem a magas lányok szebbek.

Nem csak a magasságuk miatt, de az arca meg a kisugárzása is szebb egy magasabb leánynak.

2020. júl. 11. 11:50
 18/19 anonim válasza:
16%

Szerintem egyáltalán nem probléma, ha alacsonyabb sokkal engem soha nem zavart mikor randiztam.

Az inkább probléma, ha kicsivel magasabb és egy magassarkú cipőt felvéve magasabb lesz nálad a lány.

2020. júl. 14. 13:33
 19/19 anonim ***** válasza:
53%
164 cm az szerintem ideálisnak mondható egy lánynak, azon nem múlna semmi.
2020. júl. 25. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!