Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet udvarolni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet udvarolni egy lánynak, ha én is lány vagyok?17l

Figyelt kérdés

Abban száz százalékosan biztos vagyok, hogy ő sem heteroszexuális, viszont nem igazán vagyunk beszélő viszonyban. Csak egy látásból ismert iskolatárs a csaj, és suliban igazából mindig távolról nézzük egymást. Ő elég félénknek tűnik, és én sem vagyok a kezdeményező típus, viszont ha én nem lépek, akkor itt soha nem lesz még beszélgetés se. Jelenleg csak az játszik ha ráirok valahol, vagy csoportokban figyelem a kommentjeit és várom, hogy hátha valahogy összeakadunk.

Hogyan kezdeményezezzek nála? Mikor írjak rá? Esetleg mit tudok tenni, hogy ő írjon rám? És ha már megvan a beszélgetés, hogyan tudok "udvarolni"?

2020. júl. 4. 00:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor majd megpróbálok finoman közeledni felé:)

Uhm.. valaki írta, hogy nem tudhatom, ha nem vagyunk beszélő viszonyban... De igazából egyrészt Instagram profilján is ki van írva, másrészt láttam lgbtq csoportban egy kommentjét, hogy inkább a lányokat szereti... Ha nem tudnám biztosan, hogy nem hetero, akkor nem akarnék ennyire "nyomulni".

2020. júl. 4. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Na erről van szó, hogy a "kedves" háborgó végig se olvasta, amit írtál kérdező, vagy nem bírja felfogni az agya, de azért veri itt a nyált, hogy milyen köcsögség, miközben pont neki vannak fogalmi zavarai pont ezzel a szexuális beállítottsággal.

Képzeld haver nem szexből áll a világ, mint hiszed! :D

Neked kérdező szívből sok sikert kívánok, csak ügyesen vele! :)

2020. júl. 4. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#10: Igen a gayradar-t el is felejtettem írni, ami pont segít abban, hogy biztos heterót ne zaklassunk, ne bántsunk meg.

Köszi, hogy írtál 9-nek, szerintem te szebben eltudtad mondani, mint én! :)

2020. júl. 4. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!