Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet udvarolni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet udvarolni egy lánynak, ha én is lány vagyok?17l

Figyelt kérdés

Abban száz százalékosan biztos vagyok, hogy ő sem heteroszexuális, viszont nem igazán vagyunk beszélő viszonyban. Csak egy látásból ismert iskolatárs a csaj, és suliban igazából mindig távolról nézzük egymást. Ő elég félénknek tűnik, és én sem vagyok a kezdeményező típus, viszont ha én nem lépek, akkor itt soha nem lesz még beszélgetés se. Jelenleg csak az játszik ha ráirok valahol, vagy csoportokban figyelem a kommentjeit és várom, hogy hátha valahogy összeakadunk.

Hogyan kezdeményezezzek nála? Mikor írjak rá? Esetleg mit tudok tenni, hogy ő írjon rám? És ha már megvan a beszélgetés, hogyan tudok "udvarolni"?

2020. júl. 4. 00:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell bármi indok, hogy ráírj. Kezdeményezhetsz egy teljesen basic sablonszöveggel, hogy mondjuk szoktad látni a suliban, és szimpinek tűnik, szóval szívesen beszélgetnél vele vagy bármi ilyesmik. Tudom, nem egy eredeti szöveg, de attól függetlenül ezzel simán beszélő viszonyba kerülhettek, és ez a cél... Szurkolok :)
2020. júl. 4. 00:40
 2/13 anonim válasza:
100%
Szerintem csak simán írj rá. Aztán kialakul a beszélgetés, meg talik meg ilyenek. Semmi veszíteni valód nincs!:)
2020. júl. 4. 01:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Légy természetes, őszinte. Írd le neki, hogy szoktad látni, meg hogy ő is figyelt rád, szimpatikus neked, ha lehet szívesen megismernéd.

Ne légy te se félénk, csapj le rá. Nem kell laza macsónak lenni, előnyben vagy, lány vagy tudod mi kell ;)

Csak érdeklődj, légy természetes, add magad, majd ha megvan a közös hang, menj bele amikor úgy érzed a belső témákba.

Én őszinte szoktam lenni, de vicces is egyszerre, vagy ha nagyon nem akadunk össze, akkor úgy intézem, hogy összeakadjak vele, és abból kitudok hozni egy beszélgetést.

Megnézed, oda mész, megkérdezed például, hogy "Ne haragudj, hogy zavarlak, de annyira tetszik a táskád, nagyon egyedinek tűnik, honnan vetted?"

Vagy ha egy kicsit udvarlósra akarod venni esetleg, akkor: "Szia, ne haragudj, hogy zavarlak, de annyira szép a hajad, érdekelne, hogy csináltatod, vagy természetesen ilyen?"

És azokból, ha ügyes vagy tudsz összehozni egy jó beszélgetést akár.

Én, ha nagyon nem tudtam összeakadni valakivel a "Légyszí', ne haragudj segíts már nekem, hogy hol lesz órája X-Y tanárnak, mert mondták, hogy keressem meg."

De amióta kikerültem középből, őszinte vagyok és, ha tudom, hogy leszbikus/biszex a másik, akkor udvariasan felhívom rá a figyelmét, hogy háth ismerkednék ha megengeded, szerintem próbáljuk meg, veszteni valód nincs ;D

Én kezdemébyezű típus vagyok viszont, nem is szeretem, ha a másik jön oda eltökélten hozzám, jobb szeretem, ha felkeltik a figyelmem randi appon is, hogy beszívecskéz, vagy bármi, úgy jelzi, hogy ott van :)

Remélem tudtam segíteni és sok sikert nála! 😄

23/Nő testben nemtelen lélek

2020. júl. 4. 02:16
 4/13 anonim ***** válasza:
5%

"Csak érdeklődj, légy természetes"

Most elképzelem, ahogy az érdeklődésből meg a természetsségből homoszexuális nyomulás fog kikerekedni

Szegény gyanútlan lány még nem is sejti, hogy egy homokos már ki is nézte magának és alattomosan be akarja cserkészni

Kérdező, először is legyél biztos benne, hogy a lány is leszbikus mielőtt elkezdenéd homoszexualitással zaklatni

Attól még, hogy néz rád az nem jelenti azt, hogy szintén leszbikus lenne

2020. júl. 4. 03:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

#4: Szerintem olvasd át mégegyszer mit írt...

Valamint nem értem a problémád, csak heterók "nyomulhatnak" vagy mi a szösz? :D

Pont, hogy senki nem írt nyomulást, hanem csak beszélgetés kezdeményezést, senki nem azt írta, hogy szedje is fel, csak hogy hogyan kezdeményezzen és nem úgy, ahogy te beállítod :D

Esetleges homofób menjen már inkább, ha nem konyít hozzá, valamint nem is válaszol normálisan a kérdésre :D

Másodszor leírta, hogy biztos benne. Akkor most mi van?

2020. júl. 4. 03:41
 6/13 anonim ***** válasza:
3%

Másodszor is: honnan biztos benne, hogy a lány is leszbikus ha csak látásból ismeri, még az életben nem beszélt vele egy szót sem csak nézik egymást de a homokos már biztos benne, hogy ez a homoszexualitás miatt lehet csak

Az meg sem fordul a fejében, hogy ha az egyik ember elkezdi bámulni a másikat folyamatosan akkor a megfigyelt illettőnek ez egy idő után fel fog tűnni?

Egyébként nemcsak a heterók nyomulhatnak, csak a probléma a homoszexuálisokkal az, hogy ők mindenkire nyomulnak ha homokos - ha heteró akkor is zaklatják és rá akarják venni a homoszexualitásra a heterókat is

"Pont, hogy senki nem írt nyomulást"

Értem tehát a feltett kérdést szerintem neked kéne átolvasni még egyszer a kérdése a következő a kérdezőnek:

"Hogyan lehet udvarolni egy lánynak, ha én is lány vagyok?17l"

Nemtudom neked az "udvarlás" fogalma nem szexuális alapú közeledés avagy modernül "nyomulás"?

2020. júl. 4. 03:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyomulás: erőszakos

Udvarlás: finom közeledés.

Itt akkora fogalmi zavarok vannak ember nálad, hogy az kegyetlen, ezt inkább le se írtad volna, talán bölcs is maradnál.

Az, hogy beszélget vele, normálisan, az nem nyomulás.

Pont, hogy az udvarlás érzelmi alapú, de áhh, kegyetlen amiket te itt összehadoválsz, de komolyan.

Ez meg marha nagy közhely és általánosítás, hogy minden homokos mindenkire rányomul.

Marhára nem csinálja mindenki, sőt tiszteletben is vannak tartva a heterók, nem akarják megváltoztatni őket.

Mellesleg írja, hogy csoportokban figyeli a kommentjeid, lehet ki is van írva az üzenőfalára, hogy nőkhöz is vonzódik, vagy látott tőle olyan kommentet a kérdező.

Komolyan, szerintem jobb ha te olvasod el, de ha meg értelmezni nem tudsz, akkor inkább ne is olvasd el, csak inkább kullogj el szépen emeltfővel ennyi hülyeség után inkább...

2020. júl. 4. 04:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
*kommentjeit
2020. júl. 4. 04:02
 9/13 anonim ***** válasza:
3%

Udvarlás: finom közeledés

Értem tehát szerinted az udvarlás nem szexuális alapú közeledés?

Fogalomzavaraid meg nálad vannak ugyanis nem szoktak "udvarolni" barátság céljából

Minden udvarlási tevékenység a szexre és a szexuális alapú párkapcsolat kialakitására irányul

Ez meg marha nagy közhely és általánosítás, hogy minden homokos mindenkire rányomul.

Marhára nem csinálja mindenki, sőt tiszteletben is vannak tartva a heterók, nem akarják megváltoztatni őket.

Látom nem sok buznyákot ismersz: ha a mások utáni üldözési mániáról meg az erőszakoskodásról van szó akkor a homoszexuálisok az egyik első helyen vannak

2020. júl. 4. 04:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#9 Uhh... az erőszakosság és a szex nem ugyan az. A nyomulás azt jelenti ha valakit már-már zaklatva akarsz felszedni, az udvarlás pedig amikor finoman, mindkettőtök tempójahoz illetszve szeretnéd, a másikat tiszteletben tartva, ellenben a nyomulással. Tehát mivel tiszteletben tartja azt is elfogadja ha hetero és aztán béken hagyja, vagy max barákozik vele.

Én még nem ismertem olyan meleg embert, aki olyan hülye lett volna hogy olyanra hajt aki sosem fogja szeretni a szexuális beállítottságai miatt. A melegek pontosan tudják hogy azon úgysem lehet változtatni, mert nem ragadtak le a homofóbok kőkorszaki gondolkodásmódjánál.

Ellenben a hetero férfiak igencsak szeretnek közeledni a leszbikus hölgyekhez...

Egyébként a legtöbb leszbikusnak pontosabban működik a gayradar-ja mint a big ban...

Amúgy válaszoló igen, én is azt mondanám hogy dicsérd meg valamilyét és aztán akkor majd úgyis kiderül a reagálásából hogy hetero -e, aztán majd jön minden magától...

2020. júl. 4. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!