Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok pasik egyaránt kérném...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok pasik egyaránt kérném a válaszaitokat tapasztalaitok at buli terén.többi lent?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok semmi közöm nem volt még csajhoz csók se semmi, sokan azt csinálják, hogy oda mennek egy csajhoz és megcsókolják meg ilyesmi szerintetek kapjak le én is egy csajt?
2020. júl. 2. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#11 jól van, nem nekem kell bizonygatnod. Ugyan nekem nincs gondom a lányok felszedésével, de biztos neked van igazad. :D
2020. júl. 2. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Isteneeem😂😂17l
2020. júl. 2. 22:44
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Nekem bejönne ha a srác odajönne és elkezdené elmondani hogy mi az pí
2020. júl. 2. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha velem valaki ezt csinálna egy életre meglenne róla a véleményem és nem pozitív. Hogy veszed magadhoz azt a bátorságot hogy te valaki ismeretlent random lekapj? Honnan tudod nincs-e párja vagy hogy szimplán érdekled-e? Ha fel leszel ppfozva ne csodálkozz 16l
2020. júl. 3. 00:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszed kérdező hogy vicceltél, de mekkora poén lenne úgy ismerkedni, hogy odamész egy lányhoz és azt mondod: "szia, szeretnéd hallani a pi első 100 számjegyét?"

Én biztos nevetnék és nem hajtanálak el. Inkább ez, mint a kérdés nélküli csók.

2020. júl. 3. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Elképzelhető,hogy te is azt gondolod,hogy te próbálod ki az életet?

Hát,nem!Az élet fog kipróbálni téged!

Így rád bízom,milyen választ adsz magadnak erre a kérdésre!

2020. aug. 31. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!