Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nálatok mi számít...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok mi számít kizáró tényezőnek egy fiúval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2020. jún. 26. 07:19
1 2
 11/18 kriszpo ***** válasza:
90%

Férfiként olvastam végig amiket írtok csajok.

Nyugi, nem társat keresek. (13 éve vagyok házas)

Érdekes, hogy nem írtok olyanokat: legyen kigyúrt, legyen magas, hasonlítson xy-ra, legyen kék a szeme (arca csupa derű).

Ez azért érdekes, mert ha az általatok felsoroltaknak megfelel a kiszemelt férfi, de arcra, alkata nem vonzó számotokra, akkor nem adok neki esélyt. (népi megfigyelés)

2020. júl. 3. 19:52
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha bunkó, ha beképzelt, ha ápolatlan, ha melegesen öltözködik ---nekem sajnos ez is nagyon zavaró tud lenni ; meg még ha ő nem akar gyereket; akkor én mással jönnék össze;mert nekem anyának lenni az fontos. Ja meg még ha nem szereti az állatokat az is rossz. Meg pl ha nincsenek saját gondolatai; vagy pl ha elvei. Tehát , ha azok nincsenek; meg ha nincs benne empátia, meg érzelmek. Meg ha pl zsugori valaki, én azt sem szeretem. Meg pl ha nem nyitott új elméletekre, hanem csak ha hall valamit, ami az eddig szokványostól eltérő, akkor egyből lesöpri az asztalról, hogy "ez h.yeség!" . Meg szal tényleg, ha kérdezem valamiről a véleményét, akkor azt mondja, de ha nem jó a véleménye, akkor tapintatosan, hogy szerinte nem olyan szép, vagy nem olyan jó, neki nem tetszik pl valmai annyira. Tehát legyen saját személyisége. Pl ha azt mondom fessük valamilyen színre a falat; akkor mondja ,hogy hagyjuk úgy, ahogy most van, vagy ha neki az általam javasolt szín nem tetszik, akkor javasoljon másikat; legyen kompromisszum-készsége is. Ja meg hát ez már embertípus-függő; tehát nekem személy szerint még fontos,hogy hozzám egy kirándulós, vagy egy otthonülős típusú ember illene; egy nagy partiarc, aki nagyon vagány, és bulizik, és pörög,és a társaság középpontja az nem hozzám való.
2020. júl. 24. 17:42
 13/18 kriszpo ***** válasza:
82%

#12: Amiket írtál, azok alapján a te jelölted:

- kedves

- ápolt

- elegáns

- családcentrikus

- állatszerető

- tudatos

- empatikus

- új ötletekre nyitott

- nyílt, őszinte

- természetkedvelő

- otthonülő

Fogalmazásodból sejtem, hogy a fiatalabb korosztályhoz tartozol.

Közel 40 évesen írom neked: Sok sikert!

És még valami: te mit nyújtanál a leendő párodnak? És meddig?

2020. júl. 26. 10:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#12. vagyok; #13-asnak:, 28 vagyok,még nem volt párkapcsolatom, de ugyanazokat várnám el, amiket én is tudnék nyújtani. Magamhoz minél jobban hasonló emberre gondoltam, akivel akár 90, vagy akár még több %-ban is megegyezik a személyiségünk, gondolkodásmódunk; és még be is jön genetikailag, meg az öltözködési -és hajstílusa.
2020. júl. 26. 14:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
*meg ezt még latolgattam, hogy ideírom-e; azt szeretném még, hogy velem hasonlóan intelligens. Tehát ha nagyon "nem vagyunk egy szinten", mert valamelyikünk nem annyira okos, mint a másik, akkor nem nagyon fogunk tudni szerintem értelmesen beszélgetni; de mondjuk ez is a gondkolkodásmódhoz kapcsolódik.
2020. júl. 26. 14:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Ki volt az az idióta, aki Felpontozta a 3-as váaszt?
2020. aug. 15. 13:19
 17/18 anonim ***** válasza:
82%
Jókedvemben félre nyomtam az ikszet.
2020. aug. 15. 19:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ápolatlan, hazudós, előítéletes, bunkó, izomagyú.
2020. dec. 22. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!