Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetnék el egy srácot, akibe évek óta szerelmes vagyok de nem lehet az enyém? 17L
Sajnos tudom hogy nem lehet semmi köztünk, de odáig vagyok érte. Akárhányszor látom vagy beszélgetünk, alig lehet letörölni a mosolyt az arcomról, egészen kivirulok már akkor is ha rá gondolok. Miután találkoztunk, sokáig csak ő jár a fejemben. Régen ha tetszett valaki, csak a személyisége miatt volt szimpatikus, de ő valami egészen más. A legcsodálatosabb fiú akit csak elképzelhetek, kedves felelősségteljes és humoros, és nagyon jól néz ki, testileg is nagyon vonzódom hozzá, szinte vibrálok ha a közelemben van. Ezelőtt ilyet még sosem éreztem.
És ezt érzem kb 1-1.5 éve, de nem lehetünk együtt... hogyan verjem ki a fejemből? Egyszer amikor valaki más bepróbálkozott nálam, megfordult a fejemben hogy összejöjjek vele és elfelejtsem őt, de nem ment volna és nem is lett volna fair, csak rá tudok gondolni. Mit tegyek?
Mi okból nem lehettek együtt?
Amúgy meg keress mást, ne beszélj vele, tartsd magad távol tőle. Ez segíteni fog, ha még ez se működik, akkor próbálkozz be nála, hogy tényleg biztosra menj, nincs esélyed. Sőt, ezt lenne célszerű elsőnek megtenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!