Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha tetszik egy lány, úgy érzem hogy szeretem, és ha kiverem utána már nem ugyanazt érzem?
Figyelt kérdés
Ez olyan rossz így mert amikor volt barátnőm akkor is ha kivertem akkor úgy éreztem hogy igazából nem is szeretem..2020. jún. 9. 19:52
1/3 anonim válasza:
Ha nekem lenne bnőm őt dugnám nem verném ki xD szánalmas vagy
2/3 A kérdező kommentje:
Jó még nem voltak abban a korban xd
2020. jún. 9. 20:16
3/3 anonim válasza:
Van ez a mondás, hogy "ha érzel valamit egy lány iránt, verd ki. Ha még ezután is érzel valamit, az szerelem."
Jó, lehet, hogy nem feltétlenül igaz, de ha belegondolsz, mi lesz akkor, ha lefekszel majd a barátnőddel? Akkor is úgy fogod érezni, hogy nem szereted? Ez nekem elég fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!