Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ez a korkülönbség?
Figyelt kérdés
20 éves lány és 28 éves fiú. Szerintem nem nagy, de a szüleim ellenzik, pedig a fiút nagyon szeretem.2020. máj. 26. 11:49
1/10 anonim válasza:
nem nagy, ha szeretitek egymást
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Sok ismerősöm ilyen vagy még nagyobb korkülönbséggel van együtt.
3/10 anonim válasza:
Felnőtt lány vagy, hiába ellenzik. Egyébként nem nagy.
4/10 anonim válasza:
Sok, ha a lánynak ezt a neten kell megkérdeznie.
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem sem sok, csak a szüleim miatt kérdem, szerintük nagy. De ha valóban nem nagy, akkor más oka van annak hogy ellenzik.
2020. máj. 26. 13:33
6/10 anonim válasza:
8 év az nem feltétlen sok (főleg ha legalább a 20. életévüket betöltöttekről van szó), biztos vagyok benne, hogy más gondjuk van vele
Kikell deríteni, mi az a probléma
7/10 anonim válasza:
28 éves az nem fiú, hanem felnőtt férfi.
9/10 anonim válasza:
Nem nagy a korkülönbség, egyik barátnőmnek 17 évesen egy 38 éves "udvarolt". Na, az tényleg sok volt, de Ti már felnőttek vagytok, és még ha nem is lennétek, egy ilyen korkülönbség, véleményem szerint, még fiatalabbként is "túlélhető".
10/10 anonim válasza:
Nem nagy, egyáltalán. Szeressétek egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!