Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb lenne ha elengedném ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lenne ha elengedném ezt a lányt?

Figyelt kérdés
Már jó ideje ismerjük egymást. Az elején még nem éreztem iránta semmi különöset, de egyre jobban megismertem és ez azóta változott. Nagyon jó barátok vagyunk, mindent megosztunk a másikkal. Témákból se fogyunk ki. Viszont én ennél a barátságnál már többre vágyok, és hiába érdeklem, sajnos ez csak baráti ahogy elnézem a részéről. És már egy ideje gondolkodom azon hogy elengedjem-e, mivel igy kénytelen vagyok elviselni azt is ha lesz másik barátja pl. De ez az elválás akkor nagyon rosszul esne neki ezért nem tudom hogy tudnám ezt vele megbeszélni enélkül.
2020. máj. 19. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha már elakarod engedni akkor elöbb valj színt neki ,ha meg nemet mond akkor könyebben tudod elengedni ,ha igent akkor nyert ügyed van :).
2020. máj. 19. 22:23
 2/3 anonim válasza:
100%
Ha tényleg ennyire jóban vagytok akkor simán mondd el neki úgy hogy ha nem tekintenél rá barátként összejönnél vele és akkor valamit válaszol és majd abból eldöntöd hogy még próbálkozol vagy feladod.
2020. máj. 19. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez ilyen, vállalni kell a barátság megszakadásának kockázatát, de ha nem beszéled meg vele, csak a saját spekulációidra hagyatkozhatsz. Beszéld meg vele, hogy te mit érzel, ő mit érez, a többit pedig meglátjátok.
2020. máj. 20. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!